Η ΕΡΤ είναι εδώ

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011

"Σουβλάκι" με...νυφικό!!!

Επιστρέφει στο MEGA η «ΠΡΟΒΑ ΓΑΜΟΥ»;
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!
Όχι, η πιο πάνω φράση δεν είναι άλλο ένα trailer της εκπομπής ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ του ΑΝΤ1....
Είναι η πρώτη σκέψη που κάναμε όταν είδαμε σήμερα την παρουσιάστρια του MEGA, Στέλλα Νικολάου, να παρουσιάζει το «σουβλάκι με sushi» ντυμένη... νύφη!!!


Ναι, καλά διαβάζετε!


Μάλιστα, όπως ίδια η παρουσιάστρια αποκάλυψε, το νυφικό με το οποίο έσκασε μύτη μεσημεριάτικα στο MEGA, και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, ράφτηκε ειδικά για την συγκεκριμένη εκπομπή (!!!), καθώς καλεσμένη ήταν η παρουσιάστρια του σταθμού Γωγώ Αλεξανδρινού, που σύντομα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας....

Αυτός είναι ο λόγος που η Στέλλα Νικολάου βγήκε να παρουσιάσει την εκπομπή με νυφικό ή υπάρχει και τίποτε άλλο που μας διαφεύγει; Λέτε να έβαλε και εδώ το χεράκι του ο Χρυσόστομος ο Β’ και να έχει θέσει κανένα όρο του τύπου ή παντρεύεστε όλοι εκεί μέσα, σύμφωνα με το ΛΟΓΟ του θεού, και συνεχίζουμε όπως είμαστε ή ξεκινά ο ΛΟΓΟΣ του Χρυσοστόμου Β’;

Αυτό πρέπει να είναι, ναι! Ε, ας το καλό μου. Και έψαχνα και γω να καταλάβω πώς τους μπήκε η ιδέα ξαφνικά να μας σερβίρουν ξανά εκεί στο MEGA Κύπρου το «ΒΕΡΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ»....


Υ.Γ.: Αν και τα καρναβάλια αργούν ακόμη, πλάκα είχε η όλη η ιδέα...Τύφλα να ΄χουν οι "μεταμορφώσεις" της Ζέτας στο "DANCING WITH THE STARS" Στέλλα μου!


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α