Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2011

ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟΦΥΤΟ, ΤΟ "MYSTIFIER" KAI TON ANT1 KΥΠΡΟΥ!!!

ΕΝΑ MERLIN ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟΦΥΤΟ!!!
BEST STREET MAGIC SHOW....ΤΟ "MYSTIFIER" του ΑΝΤ1 !!!!!

Μπορεί βλέποντας το "MYSTIFIER" του ΑΝΤ1 εμείς να γκρινιάζουμε για τα μικρόφωνα, τις κάμερες και τους κινηματογραφιστές που παρελαύνουν στα πλάνα μας χαλώντας το αισθητικό αποτέλεσμα της εκπομπής, για τα ορθογραφικά λάθη στους υποτιτλισμούς ή να διαπιστώσαμε έναν ερασιτεχνισμό στον τρόπο παρουσίασης της μεγάλης απόδρασης που επιχείρησε ο Νεόφυτος από ένα κιβώτιο κάτω από το νερό -για τον οποίο σε κατοπινή του συνέντευξη ο Νεόφυτος στην εκπομπή "ΒΑΛΕ ΑΝΤΕΝΝΑ" έδωσε τις δικές του εξηγήσεις-, ωστόσο τίποτα δε στάθηκε ικανό να εμποδίσει την επιτροπή του International Magicians Society να ξεχωρίσει το μεγάλο ταλέντο και το χάρισμα του "MYSTIFIER" και να δώσει το διεθνές βραβείο MERLIN στην κατηγορία Best Street Magic Show, στον δικό μας Νεόφυτο Χαραλαμπίδη και στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Mystifier", στην οποία είδαμε τον Νεόφυτο να κάνει πράματα και θάματα!!!

Όπως αναφέρει σε επιστολή που απέστειλε στο blog μας η εταιρεία παραγωγής της εκπομπής "Mystifier", Hi-Lights Productions:
«Ο Νεόφυτος Χαραλαμπίδης είναι ο πρώτος Κύπριος που λαμβάνει το Merlin Award όπως επίσης και ο πρώτος Κύπριος που βραβεύεται με οποιοδήποτε διεθνή τηλεοπτικό βραβείο, γεγονός που μας κάνει να νιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανους.

Μέλος της επιτροπής του IMS, επικοινώνησε με τον Νεόφυτο τηλεφωνικά εκφράζοντας του τα θερμά του συγχαρητήρια για αυτή του την διάκριση, ενώ μίλησε με τα πιο κολακευτικά λόγια για την εκπομπή MYSTIFIER.

Εκτός από τον Νεόφυτο Χαραλαμπίδη, με βραβείο MERLIN Award 2011 βραβεύτηκαν μεταξύ άλλων, o Criss Angel και ο David Copperfield σε ανάλογες κατηγορίες.»


Ο ΑΝΤ1 Κύπρου από πλευράς του, σε σημερινό δελτίο τύπου του:
"συγχαίρει θερμά τον Νεόφυτο και την εταιρεία παραγωγής της εκπομπής Mystifier, Hi-Lights Productions και τους ευχαριστεί για την μεγάλη και τιμητική διάκριση που τιμά όχι μόνο τον ΑΝΤ1, αλλά και την Κύπρο! "
ενώ αναφέρει ότι:
"Η επίσημη τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί απόψε, στο Λας Βέγκας των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ ανάμεσα στους φετινούς βραβευθέντες είναι ο Chriss Angel και ο David Copperfield.
Τα Merlin Awards της International Magicians Society (IMS), δίδονται στην Αμερική από το 1968, είναι εφάμιλλα των βραβείων Oscar και Emmy, και θεωρούνται η πιο σημαντική διάκριση ενός καλλιτέχνη του συγκεκριμένου είδους.
Ο Νεόφυτος είναι ο μεγάλος νικητής στην κατηγορία BEST STREET MAGIC, ως ο καλύτερος Street Magician."


Να δώσουμε και μεις με τη σειρά μας πολλά συγχαρητήρια στον Νεόφυτο για τη διεθνή του διάκριση και να του ευχηθούμε να κάνει τα μαγικά του, ώστε να γνωρίσει ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον!!! Όσο για τον ΑΝΤ1 και την εταιρεία παραγωγής του show; Δουλειά, δουλειά, δουλειά για ένα ακόμη καλύτερο "MYSTIFIER" αντάξιο της μεγάλης τιμής που μας έκανε ο Νεόφυτος με το βραβείο του!!!


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α