Η ΕΡΤ είναι εδώ

Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011

Αυτές είναι οι αληθινές νοικοκυρές!


Επιτυχημένη ήταν η διακωμώδηση του νέου ριάλιτι του ΑΝΤ1 "THE REAL HOUSEWIVES OF ATHENS" από τον Μαρίνο Νομικό στο TV MANIA.
Χωρίς πολλά λόγιακαι με μία μόνο εικόνα,
ο Νομικός απαντά με τον καλύτερο τρόπο στα υποκριτικά σχόλια που έγιναν, στις διάφορες ελληνικές μεσημεριανές εκπομπές, από δήθεν νοικοκυρές της Αθήνας (βλ. κόρη της Βέφας), οι οποίες θίχτηκαν από την χλίδα του νέου ριάλιτι του ΑΝΤ1 και άφησαν τις κατσαρόλες τους για να κάνουν τις... τηλεκριτικούς, κατηγορώντας τις "νοικοκυρές" του ΑΝΤ1 ότι δεν αντιπροσωπεύουν τη μέση Ελληνίδα νοικοκυρά, σε μία προσπάθεια προφανώς να βγουν από την αφάνεια που βρίσκονταν για τόσο καιρό, σαν και τις πρωταγωνίστριες του νέου ριάλιτι-ντοκιμαντέρ του ΑΝΤ1!
υ.γ.1: Οι αδελφοί μας Έλληνες δεν ξέρουν τί θέλουν: από τη μία τους ενοχλεί η πολυτέλεια και η χλιδή του νέου ριάλιτι του ΑΝΤ1 και από την άλλη ακόμη πάσχουν από κατάθλιψη εξαιτίας της μαυρίλας και της φτώχειας του ελληνικού τελικού της EUROVISION! Ας αποφασίσουν επιτέλους...
υ.γ.2: Εδώ που κατάντησαν την ελληνική τηλεόραση, οι " REAL HOUSEWIVES" τους πείραξαν!!! Αν μη τι άλλο, για κάτι που σου προκαλεί τόσο γέλιο, σαν και το πρόγραμμα αυτό, θα έπρεπε να ισχύει το: "θώρε τζαι ούσσου"!!!!

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α