Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2011

ΜΗΝ ΣΠΑΤΑΛΑΤΕ ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΠΑΤΑΛΑΤΕ!!!

Πραγματικά δεν ξέρουμε τί μύγα την τσίμπησε! Αλογόμυγα, τσε τσε;


Μια φορά η Γωγώ Αλεξανδρινού "εμουγιάστην", αφού ως γνωστόν "απού σσιει μούγιαν μουγιάζεται", και μη μπορώντας να ξεχάσει τους "επιτήδειους" που δεν "έπιασαν" το χιούμορ της για τον κ. Πισσαρίδη, και την εκμεταλλεύτηκαν στο διαδίκτυο, σπαταλά άφθονο τηλεοπτικό χρόνο από την εκπομπή της, έχοντας βάλει στο παιχνίδι πλέον και τον συμπαρουσιαστή της (που, πρέπει να πούμε πως όταν είναι μόνος του στην εκπομπή, είναι φρόνιμος και δεν κάνει χρήση της ειρωνείας χάριν του χιούμορ...) για να εξηγήσει, ειδικά στο blog μας το...χιούμορ της εκπομπής!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΑΤΑΛΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΜΟΥΧΤΙΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ. ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ "ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ" ΤΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ, ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΔΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΕΞΗΣ "ΥΠΟΤΙΤΛΟ":
"ΠΡΟΣ http://www.cncminustv.blogspot.com/: "Η ΓΩΓΩ ΚΑΙ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΙ, ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΥ...."


Πραγματικά τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις αναφορές τους, διότι ούτε οι διαφημίσεις της εκπομπής τους δεν διαρκούν τόσο πολύ!!!


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α