Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2011

Όταν η ανακοίνωση γίνεται..σκηνοθετική άποψη!

Έχουν πολλή πλάκα τελικά εκεί στον ΑΝΤ1.
Πρώτα έβγαλαν τη διπλανή "καρτέλα", που εμφανίζεται στην αρχή κάθε επεισοδίου της σειράς "ΕΛΕΝΗ Η ΠΟΡΝΗ", για να προειδοποιήσουν τους γονείς για το ακατάλληλο περιεχόμενο της σειράς τους, αφού πρώτα όμως έγινε όλο το σούσουρο με την περίφημη σκηνή βιασμού όπου πρωταγωνιστούσε η ανήλικη Αυγή Πούργουρα, και αφού η σειρά έγινε πιο αθώα και από τη Χιονάτη και τους Εφτά Νάνους...

Με το που ξεκινά το χθεσινό επεισόδιο, με το ίδιος αυστηρό ύφος της πιο πάνω ανακοίνωσης, "έπεσε" και το προειδοποιητικό σήμα ότι η σειρά πλέον διαδραματίζεται στη δεκαετία του '90 ξεχνώντας προφανώς πως πρόκειται για σειρά, που απαιτεί και μια αισθητική, και όχι για τις ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ του Alpha! Αλλά σου λέει προφανώς, αφού τόσο καιρό προσπαθούμε ανεπιτυχώς να πείσουμε ότι κάνουμε σειρά εποχής, ας μεταπηδήσουμε σε μια πιο γνώριμη δεκαετία που ό,τι και να δουν, δε θα μας παρεξηγήσει και κανείς.....(και προπαντώς η "KARIMBA" ...)
Το αστείο βέβαια της υπόθεσης είναι ότι τίποτα δεν είδαμε να θυμίζει την εν λόγω δεκαετία, εκτός κι αν η σόμπα πετρελαίου που προστέθηκε στο "μπορδέλο" της σειράς και η λιγδιασμένη "γκαζιέρα της γιαγιάς" που είδαμε στο σπίτι της Γκιούλ είναι αρχαιολογικά αντικείμενα αξίας και επομένως και all time classics....

υ.γ.: στα επόμενα βραβεία ΤΗΛΕΦΙΛ κάντε μας μια χάρη:

τις σειρές

ΕΛΕΝΗ Η ΠΟΡΝΗ

ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

ΛΙΜΝΗ

τοποθετήστε τις σε μία ειδική κατηγορία και αναδείξτε την καλύτερη... παρωδία της χρονιάς!!!


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α