Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011

"ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΓΩΓΩ ΜΟΥ, ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ"!!!!

«Έχεις δίκαιο Γωγώ μου, δε θα το ξανακάνω»!!!!!

Ο Λουκάς Φουρλάς, σαν άλλη μετανοούσα Μαγδαληνή, ζητάει, με την πιο πάνω ατάκα, συγγνώμη από τη συμπαρουσιάστριά του Γωγώ Αλεξανδρινού επειδή... τόλμησε να πει τη γνώμη του και επειδή με αυτόν τον τρόπο σπατάλησε τον τηλεοπτικό χρόνο της εκπομπής!!!

Τι είπε ο άνθρωπος και «τα πήρε στο κρανίο» η Γωγώ;
Απλώς ο Λουκάς υπερασπίστηκε την εργασία που χάρισε το νόμπελ Οικονομίας στον Κύπριο καθηγητή κ. Χριστόφορο Πισσαρίδη, ο οποίος έκανε περήφανη όλη την Κύπρο, αλλά σύμφωνα με τη Γωγώ... δεν ξέρει τίποτα!!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

Μπορεί η εκπομπή να λέγεται «έχεις μέσον», αλλά για τον Λουκά Φουρλά θα λέγαμε πως «έχεις φλαντζίν» για να την αντέχεις!!!!


υ.γ. μήπως η «miss Αλλοδαπή 2009-10», όπως αυτοανακηρύχθηκε η ίδια η Γωγώ Αλεξανδρινού στη σελίδα της στο facebook, σήμερα «ήρτεν πόσσω» της, όπως λαλούμε και στην Κύπρο;


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α