Η ΕΡΤ είναι εδώ

Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2011

Η ΝΕΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ!


Μπορεί η Χριστιάνα Θεοδοσίου να επέστρεψε στη tv....,

ωστόσο ο τίτλος της "βασίλισσας του σαρδάμ" ανήκει πλέον στη Στέλλα Στυλιανού, την οποία μπορεί να "απολαύσει" κανείς στην εκφώνηση του μικρού δελτίου ειδήσεων στο πλαίσιο της καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής του SIGMA "ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ". Το κορίτσι μάς έχει αποδείξει μέχρι στιγμής ότι έχει ένα θέμα με τον τονισμό -έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στην πρόπαραληγουσα- διαφορετικά δεν εξηγείται το πώς μπορεί να λέει "σκουπίδιων" και όχι "σκουπιδιών" (όπως την άκουσα να λέει μια μέρα -ακούστε και στο πιο κάτω βίντεο πώς εκφέρει την αιτιατική πληθυντικού της λέξης "άνθρωπος"!), αλλά σήμερα επιβεβαιωθήκαμε και για κάτι ακόμα: ότι όταν εκφωνεί τις ειδήσεις, δεν καταλαβαίνει και τί λέει, αφού εκτός από τον τονισμό που δεν γνωρίζει σωστά, αγνοεί και την ύπαρξη κάποιων λέξεων...

Δείτε το βιντεάκι για να ακούσετε τα σαρδάμ της Στέλλας και κυρίως για να μάθετε με ποιούς μπέρδεψε η Στελλίτσα τους "κοινωνικούς φορείς" αυτής της χώρας...

Χα, και ο Νικήτας δίπλα της, απλώς θεός κάθε φορά που πετάγεται και κόβει την παρουσιάστρια όταν αυτή πάει να πει κάτι δικό της! Γουστάρω!!!!


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α