Η ΕΡΤ είναι εδώ

Κυριακή, 22 Αυγούστου 2010

Τι θα βλέπουμε τελικά;;;

Ποιος είπε στο κανάλι ΣΙΓΜΑ πως έχουμε την όρεξη να βλέπουμε τον Παναγιώτη Δημόπουλο να μας λέει ειδήσεις για μια ώρα με την εκπομπή “ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ” και μετά τις επόμενες δύο ώρες να αλλάζει πλατό και όνομα “ΚΑΛΗΜΕΡΑ” και να μας μαγειρεύει, να κρίνει, να σχολιάζει την μόδα κτλ. με συμπαρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Ευριπίδου και άλλα 3 άτομα που θα τους πλαισιώνουν;;;
Εμάς κανείς δεν μας λαμβάνει υπόψη;; Βάλτε κάτω το μυαλό σας να δουλέψει υπάρχουν τόσα ικανά άτομα, δεν χρειαζόμαστε τα ίδια και τα ίδια.
Χαρήκαμε που δεν μας τον βάλατε και για επιδόρπιο το μεσημεράκι στην εκπομπή “ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ” αφού εκεί κανονίσατε τον Νικήτα Κυριάκου.


Την ίδια ώρα στο ΡΙΚ θα είναι οι γνωστοί άγνωστοι Γαβριέλλα Χριστοδούλου και Σταύρος Κυπριανού στην εκπομπή “ΕΠΤΑ ΜΕ ΔΕΚΑ” που λίγο πολύ τα ίδια μας λένε με την εκπομπή “ΚΑΛΗΜΕΡΑ”.
Ξεχάσαμε να σας ευχαριστήσουμε για τα πρωτοποριακά σας πλάνα και εξελίξεις στη τηλεόραση μας.


ΕΛΕΝΗ Η ΠΟΡΝΗ” το βιβλίο που διαβάστηκε και συζητήθηκε ποιο πολύ από κάθε άλλο θα είναι η νέα σειρά του ΑΝΤ1 σε συγγραφεί Ανίτας Νικολάου, βασισμένη σε πραγματικά τραγικά γεγονότα που περιγράφει τον εξευτελισμό της γυναικείας ύπαρξης, που δυστυχώς διαδραματίστηκαν στη Κύπρο όσο παράξενο και αν σας φαίνετε, με πρωταγωνίστρια την Εμμανουέλλα Χαραλάμπους και τον Μάξιμο Μουμούρη. Περιμένουμε με αγωνία την έναρξη της τον Οκτώβριο.


ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΝΤΙΝΑΧΤΕΣ”: Ο αντί Μαρίνος Χατζηβασιλείου θα πρέπει να θεωρείται ο Στέλιος Θεοχάρους άλλος Φουσιέκκας. Νέα πρόσωπα ο Μανώλης Αναστασίου, Μαρίνα Μανδρή και Άντρια Ζένιου, παραμένουν φυσικά ο Λώρης Λοϊζίδης, Δανάη Χρίστου και Μάριος Δημητρίου. Για να δούμε τελικά αν θα πετύχει το νέο ανακάτεμα των “πατατών”.


ΣΠΙΤΙ ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΡΧΗ”, “ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ” στη Κύπρο. Αυτό θα προσπαθήσει από τον Ιανουάριο να μας δείξει ο παρουσιαστής Αντρέας Δημητρόπουλος. Το μόνο που μένει;;; Ο αρχιτέκτονας και φυσικά ο τίτλος της “νέας” εκπομπής αφού τα έχουμε ξανά δει.
Στη Κύπρο ούτε λόγος για νέες ιδέες έτσι;;;;


ΓΥΜΝΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ” η νέα σειρά του ΜΕΓΑ που είναι βασισμένη σε βιβλίο (ναι και αυτή η σειρά) της Άντρης ΠολυδώρουΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ”. Πρωταγωνίστρια θα είναι μια νέα ηθοποιός, η Κρίστυ Παπαδοπούλου. Η ηθοποιός θα υποδυθεί μια αθώα νεαρή που θα πέσει θύμα δύο μαστροπών. Τους δύο μαστροπούς θα υποδυθούν, ο Τόνυ Δημητρίου και ο Χρήστος Γιαννάρης.

ΑΛΛΟΥ ΞΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ” ο τίτλος της νέας σειράς του ΣΙΓΜΑ. Θα είναι όνομα και πράμα ή θα μας ξαφνιάσουν ευχάριστα;; Αυτό θα το μάθουμε επί της οθόνης αφού τα ηχηρά ονόματα της σειράς κάθε άλλο παρά απαρατήρητα μένουν. (Μιχάλης Μαρίνος, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Μαρία Λεκάκη, Ανδρέας Γεωργίου, Κώστας Δημητρίου, Θανάσης Ευθυμιάδης και Έλενα Λιασίδου). Η ιστορία διαδραματίζεται στην Αθήνα από μια παρέα Κυπρίων φοιτητών που θα δούμε τις περιπέτειες τους και την καθημερινότητα τους.


Στην Ελλάδα η οικονομική κρίση κτύπησε κόκκινο και στους ηθοποιούς αφού βλέπουμε τρανταχτά ονόματα να υπογράφουν συμφωνίες με Κυπριακά κανάλια όπως: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μέμος Μπεγνής, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Μαρία Λεκάκη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Χρήστος Γιαννάρης, Μάξιμος Μουμούρης και πάει λέγοντας..
Ελπίζουμε να μας βγει σε καλό η κάθοδος τόσο πολλών ηθοποιών από την Ελλάδα για να μην πάθουμε τα ίδια και στη Κύπρο.
Από TVbook

tvbook@live.com

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α