Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2010

Tι μας περιμένει;;

Καλησπέρα σας… καιρό να τα πούμε δεν νομίζετε;;Για να ξεκινήσουμε σιγά, σιγά.

Το καλοκαίρι φεύγει και έρχονται αστραπές και βροντές, δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω αλλά θα κάνω μια προσπάθεια.Νέα σειρά από εδώ, νέα εκπομπή από εκεί, νέα και νέα και νέα αυτό το καταλάβαμε το τι δεν κατάλαβα εγώ είναι πως όταν δεν σου κάθεται κάτι δεν πας σε άλλο κανάλι, απλά προσπαθείς να δεις το γιατί δεν σου πήγε καλά και μιλάω φυσικά για τους ALLAN DALLON BOYS που βαλθήκανε να μας πρήξουν και φέτος, αυτή την φορά στο MEGA και με άλλο τίτλο KARIMBA τώρα αν θα έχουν την ίδια κατάληξη θα το μάθουμε πολύ σύντομα όσο για τον λόγο που πήγαν στο MEGA πολύ εύκολος…


(Χριστιάνα “ΓΙΑ ΣΕΝΑ” ή “ΓΙΑ ΜΕΝΑ”);;;


Χριστιάνα Αρτεμίου και Λώρη Λοϊζίδη που είναι ο Μαρίνος Χατζηβασιλείου οεο;;;;


Τον χάσατε θα σας τον βρούμε εμείς στο SIGMA με μια νέα κοινωνική σειρά με κωμικά στοιχεία “ΕΛΑ ΠΑΡΕ ΜΕ”, μην πάει ο νους σας στο πονηρό. Μάθαμε ακόμη πως δεν θα τον βλέπουμε ούτε στις “ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΝΤΙΝΑΧΤΕΣ” και είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα απογίνουν, για πουρέ τις κόβω.

Εγώ λέω να στείλω ένα “ΜΗΝΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ” στο “ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ” για να δω τελικά τι θα πάρω ως απάντηση, την Βίκυ Χατζηβασιλείου ή την Μέλανη Στέλιου;;

BIG BROTHERVs X-FACTOR” ποιος θα είναι τελικά ο νικητής του παιχνιδιού;;;


Ανανεωμένο “BIG BROTHER” που καμία σχέση με τα παλιά δεν θα έχει και ένα από τα ίδια “X-FACTOR” με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά, ενώ από την άλλη είναι σε δίλημμα Μενεγάκη ή Μικρούτσικος. Εγώ πιστεύω Μικρούτσικος γιατί στην Ελλάδα ξέρουν να “ξεθάβουν” παρουσιαστές (βλέπε Κορομηλά).
Από TVbook


tvbook@live.com


18/08/10


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α