Η ΕΡΤ είναι εδώ

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2008

AGB 28/01/2008 - 03/02/2008

Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί ας μελετήσουμε τα νούμερα της ΕιΤζιΜπι για την βδομάδα 28/01 ως 3/02.

Τις τρεις πρώτες θέσεις κατέλαβε το θρησκευτικό σήριαλ (κίλλερ) του Γεώργιου Τσιάκκα.
Κατέγραψε 33,5%, 31,3% και 29,2%.

Στην τέταρτη θέση η Ζωή Ποδήλατο, η μόνη σειρά χωρίς σενάριο στην ιστορία της τηλεόρασης χτύπησε 28,8%. Πραγματικά ανησυχώ. Πόσο χαμηλά έχουμε πέσει σαν κοινωνία για να παρακολουθούμε τέτοια πράγματα; Ακόμα και τα Σφηνάκια του Alpha (PIK1) καλύτερα είναι (και αυτό το λέω εγώ, που ούτε 2 δευτερόλεπτα δεν αντέχω να τα βλέπω).

Στην 5η θέση συναντούμε τις Γενιές της Σιωπής με 29,3%. Προφανώς τυχαία έγραψε τέτοια νούμερα αν δούμε τα υπόλοιπα προγράμματα του πίνακα.

Στην 6η υπάρχει το Αngel Rebelde. Ουδέν Σχόλιο. Στην 7η ξανά Ζωή Ποδήλατο, στην 8η πάλι Angel Rebelde.

Στην 9η το Την Πάτησα (26,1%), από τις λίγες κωμικές σειρές που ΕΙΝΑΙ κωμικές.
Στην 10η ο Έρωτας του ΑΝΤ1. Είναι το μόνο* Ελληνικό σήριαλ που μπαίνει στο κυπριακό
ΤΟP25, μας λέει κάτι αυτό;

Ακολουθούν Ζωή Ποδήλατο και Angel Rebelde μέχρι την 14η και στη 15η το Την Πάτησα.
Ξανά τα ίδια μέχρι την 20 και στη 21η η εξαίρεση του κανόνα*, οι Λατρεμένοι τους Γείτονες, που αν δεν κάνω λάθος είναι και η μόνη εκπομπή του ΜEGA που είδαμε στο Top25 από την αρχή της σεζόν.

Kαι το καλύτερο σας το φυλάω για το τέλος. Το γελοίο δεν-ξέρω-τι-είναι του Τσιάκκα "Βεντέτα" γύρισε από τα τάρταρα της AGB κατακτώντας την 25η θέση με 21,9%.


+Αμήν+

(όπως καταλάβατε, έγραψα την ανάρτηση βλέποντας το κατηχητικό)
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α