Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2007

put the telecontrol down, μπορείς ;;; (7)

Put the telecontrol down, μπορείς ;;;

Βαστάτε Τούρκοι τ' άλογα, (επαν)έρχεται το
plus !!

και ξαφνικά......το plus θυμήθηκε ότι έχει αρχίσει η νέα τηλεοπτική χρονιά και πήρε τη μεγάλη απόφαση·
α.) να μονάσει σε απομονωμένο μοναστήρι της AGB, από το οποίο να αγναντεύει το ‘αρχονταρίκι’ της ΕΡΤ ;;;;
ή
β.) να ξενιτευτεί, εκπέμποντας μόνο δορυφορικό πρόγραμμα για τους αποδήμους μας σε συνεργασία με την ΕΡΤ ;;;;;

δυστυχώς για εμάς ούτε το ένα ούτε το άλλο !! Απλώς εκεί που οι άλλοι φόρεσαν τα καλά τους για να υποδεχτούν το Φθινόπωρο και έπειτα ηρέμησαν και άφησαν την agb να κάνει τη δουλειά της, το plus μόλις τώρα βγήκε από τη χειμερία νάρκη, πρόσεξε ότι παρακοιμήθηκε και είπε να ετοιμάσει γρήγορα νέο πρόγραμμα (τρόπος του λέγειν), για να μην πιάσει και τους τηλεθεατές στον ύπνο!! Έτσι την 22η Οκτωβρίου, την ώρα που η Γαβριέλλα, ο Σταύρος και οι Χριστί(ά)νες προσπαθούσαν μας πείσουν να βάλουμε βαθιά το χέρι ‘στην πούγκα’ για να περάσουμε το μήνυμα πως ‘μόνο η αγάπη μπορεί’, το plus μας ανακοίνωνε, διά στόματος Ονούφριου Σωκράτους, πως από σήμερα ξεκινά το νέο πρόγραμμα του σταθμού - ευτυχώς που μας το είπατε, γιατί χαμπάρι δεν θα παίρναμε διαφορετικά !!-.

το cnc minus tv παρουσιάζει με υπερηφάνια το νέο πρόγραμμα του (cnc) plus tv:

Στην παρουσίαση του προγράμματος του καναλιού, μετά το κεντρικό δελτίο της Δευτέρας, αντιληφθήκαμε ότι το plus είναι το μόνο κυπριακό κανάλι που μπορεί να συναγωνιστεί άνετα το κρατικό, τουλάχιστον σε ποσότητα, - για την ποιότητα πρέπει να φθάσει σε ηλικία το ΡΙΚ και βάλε – στην παραγωγή ντόπιων ενημερωτικών εκπομπών: δελτίο ειδήσεων - είναι ολόδικό σας παιδιά, το βλέπουμε, με καινούργια, καλύτερα γραφικά και με καινούργια χειρότερα σκηνικά ολοκόκκινα εν όψει προεδρικών-, ‘plus με την καλημέρα’, ‘πρώτη σελίδα’ για δύο ώρες κάθε μεσημέρι, ‘contra’, ‘πρωταγωνιστές’, ‘εξ επαφής’, ‘ημερολόγιο καταστρώματος’, ‘ευ ζην’, ‘γραμμή πρόληψης’, συν εκείνες που παίρνει από το 902 (‘αθλητικό ραντεβού’) και το alter (‘φως στο τούνελ’, ‘πύλες του ανεξήγητου’, που πλέον το προβάλλει απευθείας), ενώ και στον ψυχαγωγικό τομέα μπορούν να νιώθουν περισσότερο υπερήφανοι και από τους ψυχαγωγούς στα τσίρκα, με το πλούσιο πολυκαναλικό φαντασμαγορικό θέαμα· από τη μία όλα τα (αγαπημένα, όπως μας είπε ο Ονούφριος) προγράματα του alter -όλο δηλαδή το ψυχαγωγικό κατινιό-, από τον alpha –διαμέσου ΡΙΚ, ίσως τσάμπα μέσα στο πνεύμα του ‘μόνο η αγάπη μπορεί’ – το ‘ζωή ξανά’ για να ξεχάσουν πώς είναι να βουλιάζει κανείς στη ‘λίμνη των στεναγμών’ και από το telefe της Αργεντινής ‘κτύπησαν’ την ολόφρεσκια - παραγωγής 2007- βραζιλιάνικη (ναι, ναι, Βραζιλία, Αργεντινή το ίδιο είναι για το άπειρο plus) νεανική μουσική σειρά του Cris Morena – τρέμε Οδυσσέως !! - Casi Angeles , την οποία αναμένουμε ακόμη να δούμε - συμβουλή: έχετε το φρέσκο πράγμα, δείξτε το, μην το αφήνετε πολύ στον καταψύκτη -, και από την άλλη, τα δικά τους ψυχαγωγικά δράματα: το πρώτο κυπριακό ριάλιτι ‘flash stars’ – άνοιξα το λεξικό του plus και βρήκα την εξης ερμηνεία της λέξης ‘ριάλιτι’: τραγουδώ μπροστά σε κάμερες και σε άσχετους από την ηλικία των 13 το ‘τα ριάλια, ριάλια, ριάλια’ - νόθο παράγωγο της λέξης ριάλιτι, η οποία είναι άγνωστου ετύμου - και μένω εκτός εικοσάδας λόγω εμφάνισης [ εδώ ακόμα και ο Ψινάκης πρώτα άκουσε τον Σταύρο Κωνσταντίνου και μετά.... τον έστειλε στο χειρουργείο ! ] -, και το δεκάλεπτο κωμικό δράμα ‘το φαινόμενο των Υπνο-Κυπρίων’- διαβάστε για αυτούς πιο κάτω -. Ο ύπνος όμως τους έκανε και λίγο καλό και σκέφτηκαν να στέλλουν και εμάς για ύπνο με ωραίες ταινίες· μπόλικες, σχετικά φρέσκες και πολύ καλές, προσφέρουν πραγματικά μία εναλλακτική επιλογή στον τηλεθεατή. Εδώ είστε megaλόψυχοι και plus plus!!
→ συντονιστείτε λοιπόν με το plus και νιώστε σαν να είστε στο.......τσίρκο, αν και δεν θα μπορέσουμε να απολαύσουμε και φέτος τα αστέρια του je t’aime - τώρα μάλιστα που πηγαίνουν στην εκπομπή και δικά μας ‘ταλέντα’- !!!
Αννίτα, για πάρε το όφωνο και ξηγήθου για λογαριασμό μου, μία εκπομπή έβλεπα που και που και εγώ από το plus και αποφάσισαν να την σταματήσουν !!
→ δείτε το Σάββατο σε απευθείας σύνδεση με το alter τις ‘πύλες του ανεξήγητου’: Ο Κώστας Χαρδαβέλας και οι συνεργάτες του ανοίγουν και πάλι τις ‘πύλες του ανεξήγητου’ και ασχολούνται με το ‘φαινόμενο plus’ : πώς ufo, από τον πλανήτη του Δία, εισήλθαν στον νέο κυπριακό τηλεοπτικό σταθμό plus tv, απήγαγαν σημαντικά στελέχη και εγκατέστησαν δική τους τεχνολογία για να εκπέμπουν μόνο στο διάστημα. Καρέ - καρέ όλη η επιχείρηση!!

οι πάτσοι της Ραφαέλλας.......... :
τελικά το χαστούκι της Ραφαέλλας ήταν πολύ δυνατό και δεν ήταν μόνο χαστούκι στην κοινωνία, αλλά προς όλες τις κατευθύνσεις· σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή ‘με αγάπη’, η Ραφαέλλα έδωσε και στην κ.Ελίτα το χαστούκι της, αλλά η τελευταία προσπάθησε να το περάσει απαρατήρητα :
‘παλιά’, της είπε η μικρή, ‘παρακολουθούσα το τολμώ, τώρα όμως όχι και τόσο’ !!!
→ πώς έκανε ο Λαζόπουλος με τον αγκώνα του το αμίμητο: α,α!!, όταν η Ρούλα Βροχοπούλου ‘την είπε’ στον Μικρούτσικο για την Ρουμπέση, ένα τέτοιο κάνουμε και εμείς εδώ!!!!
- Ραφαέλλα, μαζί σου!!

και τώρα που είπαμε για τον Λαζόπουλο, το ΡΙΚ δεν το καταλαβαίνει ότι μέχρι να το προβάλει την Τετάρτη, το πρόγραμμα κάνει το γύρο όλων των εκπομπών όλων των καναλιών;;;
→ όχι να προβάλλουμε τον Λαζόπουλο απευθείας μόνο όταν μας συμφέρει, επειδή κινδυνεύουμε να χάσουμε το πρόγραμμα του alpha από τους αντιπάλους !!

το φαινόμενο των ...........Υπνο-κυπρίων:

δεν ξέρω αν είναι Θερμοκύπριοι, αλλά Υπνο-κύπριοι σίγουρα· όχι μόνο γιατί στο κανάλι όπου προβάλλεται η σειρά είναι όλοι υπναράδες - που λέγαμε και πιο πάνω - , αλλά και γιατί οι μόνοι χώροι στους οποίους βλέπουμε τους δύο ηθοποιούς είναι στην κρεβατοκάμαρα, άντε και στο σαλόνι!! Αν πάλι θέλουν να πάνε και ένα ταξιδάκι μέχρι την Αθήνα, δεν χρειάζεται να τρέχουν και σε ταξιδιωτικούς πράκτορες για να λένε πώς έχουν και σατανική παραγωγούλα - που θα έλεγε και η Τατιάνα -, όπως κάνουν κάποιοι άλλοι για να δείξουν πρόσωπο -αλλά θα μου πείτε και αυτοί από πού ξεκίνησαν;;; από δεκαπεντάλεπτα χιουμοριστικά επεισόδια του τύπου ‘Καλλέργης στις οκτώ’ και ‘Κώστας Κώστας show’ πριν τις ειδήσεις σε στενοκοπημένα στούντιο, έφθασαν σε σημείο να τους καταζητεί η ιντερπόλ!! -. Έπειδή το plus βρίσκεται τουλάχιστον είκοσι χρόνια πίσω, οι Υπνοκύπριοι ετοιμάσαν τις βαλίτσες τους και επέστρεψαν, πριν καν φύγουν, ενώ εμείς αγναντεύαμε τον Παρθενώνα από μία παλιά φωτογραφία - από το αρχείο του Χριστόφια, το πιο πιθανόν - !!!
→ όχι, δεν έχασα και τον ύπνο μου από αυτά που είδα - δυστυχώς για αυτούς -, αλλά βρε παιδιά γιατί δεν πήγατε ένα ταξιδάκι μέχρι τη Ρωσία, που είχατε και τα πλάνα έτοιμα;;;
-θυμάστε το ρεπορτάζ που δεν είδαμε ποτέ με τις δηλώσεις του Πούτιν-. Σχολική παράσταση να έβλεπα, πιο εύκολα θα είχα πειστεί ότι έγινε το ταξιδάκι!! Όσο για το γιαούρτι, είναι ωραίο το στραγγιστό του ........, αλλά κάναμε πώς δεν το είδαμε, αφού έτσι θέλατε !!
-παιδιά, προτιμείστε τον χειμέριο ύπνο και, σε καμιά δεκαριά χρόνια με το καλό, τα ξαναλέμε !!!

από τον Μικελλίδην........με αγάπην να πούμεν :

‘άμαν έσιεις κατάθλιψη πρίσκεσαι να πούμεν, πκιάνουνται τα ζινίσια σας.........’
τάδε έφη.............ο μοναδικός Γιάγκος Μικελλίδης την περασμένη Τρίτη στην Ελίτα. Ο γνωστός ψυχίατρος μιλάει άπταιστα την μικελλιδική γλώσσα της ψυχιατρικής και μας αρέσει........να τον βλέπουμε πιο συχνά στο στούντιο, μέσα στο πλαίσιο της ανακύκλωσης και της κοινωνικής προσφοράς της εκπομπής, διότι ‘μόνο η Ελίτα μπορεί’!!!
→ Και μιας και τη Δευτέρα ήσουν μέσα στο πνεύμα των ημερών, του χρόνου με το καλό Ελίτα μου κάνεις και το δικό σου μαραθώνιο, αλλά εκεί στον Παρισσινό, δεν χρειάζεται να τρέχεις και στον Μαραθώνα.

Το βλέπω από τώρα το slogan:
ραδιοπαρισσινός 2008 : ‘μόνο η αδελφή Ελίτα μπορεί’

χ
άθηκαν οι τόποι για απευθείας συνδέσεις και το mega εμνεύστηκε μία διαφορετική ζωντανή μετάδοση· να ξυπνάς λοιπόν εσύ από το πρωί, να θέλεις να ενημερωθείς και να βλέπεις στον Δ. Καμπουράκη και τον Γ. Οικονομέα απευθείας σύνδεση με το.......... χειρουργείο: τοποθέτηση δακτυλίου σε παχύσαρκο, γιατί σου λέει είναι η παγκόσμια μέρα κατά της παχυσαρκίας !
→ ήμαρτον !! δηλαδή αν ήταν η παγκόσμια μέρα του έρωτα θα μας το δείχνατε να το κάνουν live;;;

go….back:

όταν η χώρα σου προσπαθεί ακόμη να συνέλθει από την τραγωδία των πυρκαγιών με τους εξήντα και βάλε νεκρούς και τις άλλες τόσες συμφορές που άφησε πίσω της, δεν είναι και ό,τι πιο ωραίο να βλέπεις ομοεθνείς σου να ταξιδεύουν μέχρι τη Νέα Ζηλανδία - χαιρετισμούς στους συγγενείς μου εκεί επι τη ευκαιρία - για να ζήσουν την εμπειρία του να τυλιχθούν στις φλόγες για κάποια δευτερόλπετα και να λένε μετά ότι το απόλαυσαν κιόλας !!!
→ ατυχής πιστεύω η επιλογή της συγκεκριμένης διαδικασίας από τον ant1. Αγγελίδη, go…back !!!!

όχι πως μας νοιάζει και πολύ, αλλά:

την Τρίτη είδαμε την Τατιάνα να συζητά για την έκτη αίσθηση. Την Τετάρτη η Ελίτα καταπιάστηκε εκτός των άλλων και με το θέμα: η φυσική εξήγηση της έκτης αίσθησης. Την Τετάρτη ήταν η παγκόσμια μέρα κατά της παχυσαρκίας, την Πέμπτη ασχολήθηκαν με αυτό στο ‘Καλημέρα’.
→ φαίνεται το sigma έχει......καθυστέρηση !!!

στον ‘έρωτα’ του ant1 ακούγεται τώρα τελευταία σε άσχετες στιγμές η μουσική του....prison break !!
→ αφού ‘την είδατε’ σειρά δράσης και αγωνίας, με το καλό να αποκτήσετε και έναν Μάικλ Σκόφιλτ για να επανέλθετε στο στοιχείο σας !!!

τελείωσε!! Φέτος είναι η χρονιά της ωραίας Ελένης· οι στιγμές που ζούμε μαζί με το Ελενάκι και την παρέα της θυμίζουν την τελευταία τους χρονιά στον ant1 και δεν είναι τυχαία που η Ελένη θυμήθηκε πρόσφατα την εκπομπή που είχαν κάνει τότε με τα παράξενα επίθετα.
→ λούτσος και παράξενα επίθετα είναι.........ιστορικές εκπομπές της Ελένης. Ελενάκι..........μην σταματάς !!!!

είδαμε τον Τσιουπή στο ‘live…..που το τσατιρούι’ του sigma να υποστηρίζει την υποψηφιότητα Χριστόφια για τη θέση του προέδρου της δημοκρατίας !
→ ακόμη να τον προσλάβει ο Χριστόφιας στο plus;;; τι σόι προεκλογική εκστρατεία κάνει χωρίς τον Τσιουπή !!!

όχι πως σας νοιάζει και πολύ εσάς, αλλά οι ‘γοργόνες’ είναι τελικά για μένα ό,τι πιο πρωτότυπο στην ελληνική τηλεόραση αυτή τη στιγμή, ενώ οι ‘γενιές της σιωπής’ ό,τι καλύτερο έχω δει από κυπριακές παραγωγές τα τελευταία χρόνια.
→ ακόμη γελάω με τις γοργόνες που έκλαιγαν τους φίλους τους τα ψάρια, όταν τα είδαν στις κάσες στην ψαραγορά και ακόμη θυμάμαι την ατάκα της πεθεράς της Αναστασούς : ‘θέλει οξά ε θέλει η Αναστασού’ !!!

τ
ην αρχή την έκαναν οι κοπελιές του ‘καλύτερα μαζί’, οι οποίες πρόσφατα κάλεσαν στο στούντιο την παρουσιάστρια του ‘επτά δέκα’, η οποία μίλησε για τις σχέσεις νύφης και πεθεράς και ακολούθησε -όπως πάντα άλλωστε-, η Ελίτα στο sigma, η οποία χθες είχε στο στούντιο όλη την ομάδα των πρωταγωνιστών του πρωϊνάδικου του sigma, για να μιλήσουν για τις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων. Έτσι μας δόθηκε η ευκαιρία να περάσουμε ακόμη λίγη ώρα της ημέρας ευχάριστα όχι μόνο με το δίδυμο Χρύσανθος – Μέλανη, οι οποίοι ήταν εξαιρετικά λαλίστατοι – και μας απέδειξαν γιατί βρίσκονται στο πρωϊνό, μόνο που εκεί ώρες ώρες το παρακάνουν– , αλλά και με το νέο αστέρι της εκπομπής, την cook – maker του ‘Καλημέρα’ Έλενα Στασινού, όπως μας την παρουσίασαν, για την οποία, εκτός των άλλων, μάθαμε ότι σπούσασε αριθμολογία, κοινωνιολογία, ψυχολογία, ασχολήθηκε με την αστρολογία, αλλά την κέρδισε η μαγειρική και ‘έγινε......αυτοδίδακτη μαγείρισσα’, όπως μας είπε η Καρολίνα Κυπριανού.
→ δε σας είπα εγώ ότι σε λάθος εκπομπή μαγειρεύει και ότι θα έπρεπε τουλάχιστον να βρισκόταν στο πλευρό της αδελφής Ελίτας;;; ε, τώρα που μάθαμε αυτό, την δικαιολογούμε την Ελίτα· τρελή είναι;;; για να της ‘φάει’ τη θέση;;;;
→ Καρολίνα μου διάλεξε: ή είναι αυτοδίδακτη μαγείρισσα ή έγινε μαγείρισσα;;;; δεν γίνεται και τα δύο !!! όχι, για να ξέρουμε τι να λέμε για την cook-maker !!!

στην ίδια εκπομπή διαβάσαμε και το εξής:
Άνδρες από τον Άρη – Γυναίκες από την Αφροδίτη:
· αν σας μιλά πολύ μία γυναίκα, σας συμπαθεί,
αν δε σας μιλά την έχετε άσχημα
→ ωχ, Γιώργο Τσιάκκα, την έβαψες !!!

πρέπει να πω:
- Χρόνια πολλά στην Ελένη Μενεγάκη που τη Δευτέρα είχε τα γενέθλιά της. Χιλιόχρονη Ελένη μας!!!
- Μπράβο στον Μιχάλη μας που σάρωσε τα βραβεία αρίων, αλλά πιο μεγάλο μπράβο και στον Αλκίνοο Ιωαννίδη για το βραβείο του στην παραδοσιακή μουσική για τον δίσκο ‘Που δύσην ως Ανατολήν'
τζ’απού βορράν ως νότον,
τζ’ απού τα πέρατα της γης
τον κόσμον προσκαλώ τον
Δώστε μου λλίην ακρόασιν,
για να σας τραουδήσω
τζ’ ούλλους σας μιάλους τζαι μιτσούς
εννά σας κλαμουρίσω’

ο συγκεκριμένος δίσκος με συντρόφευσε σε πολλές διαδρομές με το αυτοκίνητό μου την περασμένη χρονιά..........

η πρόταση του telecontrol:
Γοργόνες..........Τρίτη, 9.20 στο mega.
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α