Η ΕΡΤ είναι εδώ

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2007

Τι θα δούμε φέτος στον ΑΝΤ1

Και φέτος ο ΑΝΤ1 Κύπρου είναι έτοιμος να προσφέρει ποιοτική ενημέρωση και ψυχαγωγία, με τοπικές αλλά και ελληνικές παραγωγές.

ΣΕΙΡΕΣ:

Κυπριακές Παραγωγές:
Δείξε μου τον Φίλο σου ΙΙ.


Μια σειρά του Κωνσταντίνου Οδυσσέως, με αρκετό χιούμορ και πολύ καλό σενάριο.
Στον 2ο κύκλο θα προσέξατε ότι λείπουν οι Σάκης και Δέσποινα, αλλά και ότι χάνουν οι μάνες τα παιδιά, και οι υπόλοιποι...τους πατέρες!

Την Πάτησα.


Ένα σας λέω...... ΛΩΡΗΣ ΛΟΪΖΙΔΗΣ!!!!
Ένας καταπιεσμένος δάσκαλος, υποταγμένος στους νόμους και τους κανονισμούς (σαν τον Σπύρο στο Παρα 5;), που μένει με την ηλικιωμένη μητέρα του, μια πλούσια μοναχοκόρη που ετοιμάζεται να παντρευτεί...συναντιούνται όταν την πάτησε...για τα κάλα!

Μαγειρεύοντας με....
Τέσσερις εκλεκτοί σεφ προτείνουν αμέτρητες απολαύσεις.

Ελληνικές Παραγωγές:

Δεληγιαννειο Παρθεναγωγείο
Λίγο πριν την έναρξη του Β Παγκοσµίου Πολέµου…
Ο Χάρης Ρώµας διευθύνει το Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο, ένα πρότυπο οικοτροφείο θηλέων που φιλοξενεί στους κοιτώνες του κορίτσια καλών οικογενειών απ όλη την Ελλάδα.Όταν στο Παρθεναγωγείο φτάνει η όµορφη, χειραφετηµένη και προοδευτική καθηγήτρια, Ζωή, έρχονται τα πάνω κάτω. Οι προχωρηµένες ιδέες της θα ανατρέψουν τις ισορροπίες λειτουργίας του οικοτροφείου αλλά και την προσωπική ζωή του διευθυντή. Ένας ανοµολόγητος έρωτας γεννιέται και ένας θεός ξέρει πού θα καταλήξει… Τι θα γίνει, αν αυτός ο έρωτας δει το φως της µέρας ή της… νύχτας και το µάθει η αυταρχική γυναίκα του, ο γιος του, η πεθερά του, ο κόσµος γύρω του;

Φίλα το βάτραχό σου
Ο Στέφανος είναι ένας ανερχόµενος πολιτικός και ετοιµάζεται να παντρευτεί µια γυναίκα που µπορεί να του εξασφαλίσει την πολιτική του ανέλιξη. Η Όλγα είναι καµαριέρα και µεγαλώνει µόνη τον 8χρονο γιo της. Στην πρώτη τους συνάντηση, ένα παιχνίδι της τύχης την κάνει να µοιάζει σαν να βγήκε από παραµύθι, µέσα στη δανεική τουαλέτα της. Δύο εντελώς διαφορετικοί κόσµοι συναντιούνται…
Τζίτζικας & Μέρμηγκας
Φίλοι από παιδιά αλλά µε διαµετρικά αντίθετο χαρακτήρα, είναι υπάλληλοι στον ίδιο εκδοτικό οίκο. Ο σπάταλος κι έξω καρδιά Αλέκος συνυπάρχει µε τον τσιγκούνη και γκρινιάρη Αντώνη, όχι µόνο στον εργασιακό χώρο αλλά και στη ζωή, καθώς ζουν µε τις οικογένειές τους στην ίδια πολυκατοικία. Το κωµικό µίγµα γίνεται εκρηκτικό µε την εξαδέλφη του Αντώνη, Κική, που επιστρέφει από την Αυστραλία για να ερωτευτεί "αλά ελληνικά". Μέσα στην όλη αναστάτωση, θα επαληθευθεί άλλη µια γνωστή ρήση: "Οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται"…
Τα κορίτσια του μπαμπά

Μπορεί να λένε ότι οι µαµάδες γίνονται κακές πεθερές, όµως η νέα κωµική σειρά του ΑΝΤ1 έρχεται να αποδείξει ότι οι µπαµπάδες είναι ακόµα πιο σκληρά καρύδια, όταν τους "παίρνουν" τις θυγατέρες…

Μια πολυάσχολη µηχανικός, µια επιτυχηµένη επιχειρηµατίας και µια παθιασµένη µαγείρισσα είναι τα τρία "Κορίτσια του Μπαµπά". Μεγάλωσαν, έκαναν οικογένειες και οι δρόµοι τους χώρισαν. Μια ξαφνική ασθένεια του µπαµπά τις φέρνει και πάλι κοντά του. Μόνο που ο συγκεκριµένος µπαµπάς τις θέλει κατ' αποκλειστικότητα και δε χάνει ευκαιρία να κατηγορεί ασύστολα τους γαµπρούς του. Εκτός από τον ανεκδιήγητο µπαµπά όµως, τα κορίτσια έχουν να αντιµετωπίσουν και τα προσωπικά τους προβλήµατα. Προσπαθώντας να τα βγάλουν πέρα, θα ανακαλύψουν ότι τρεις αδελφές ενωµένες φτιάχνουν δυνατή οµάδα…

Ο Super Μπαμπάς

Η µεγαλύτερη αδυναµία του Ανδρέα δεν είναι µία, αλλά… τρεις!

Οι τρεις κόρες του - δέκα, δεκατεσσάρων και δεκαεννέα ετών - είναι ό,τι πολυτιµότερο έχει. Τις λατρεύει, αλλά µε τις απαιτήσεις, τις ανησυχίες, τους προβληµατισµούς και τις πρώτες αθώες ερωτικές ιστορίες τους, µπορούν να τον τρελάνουν!

Πώς θα τα καταφέρει ένας χήρος πατέρας µε απαιτητική δουλειά, πολλά καθήκοντα στο σπίτι, µια συντηρητική κουνιάδα και µια "φευγάτη" ανιψιά, όταν βασική του "αποστολή" είναι να είναι πατέρας; Όταν ερωτευτεί τη Μαριάννα, µητέρα του φίλου της κόρης του, στη ζωή του θα προστεθεί ακόµα ένας γλυκός "µπελάς"! Μόνο ένας Super Μπαµπάς σαν τον Πάνο Μιχαλόπουλο µπορεί να τα καταφέρει!

Ο ΦΑΡΟΣ

Μια έντονη ερωτική περιπέτεια µυστηρίου ξεκινά µε φόντο έναν αποµακρυσµένο φάρο του Αιγαίου. Στο "Φάρο" καταφεύγει ένα ζευγάρι µε στόχο να διαφύγει στη Τουρκία. Η γυναίκα είναι έγκυος. Ο άντρας έχει κάνει µια κατάχρηση σε χρηµατιστηριακή εταιρία. Εκείνος την εγκαταλείπει και εξαφανίζεται κάτω από περίεργες συνθήκες. Εκείνη γεννάει στο φάρο. Μόνος σύµµαχός της ο γιος του φαροφύλακα, που είναι έτοιµος να την προστατέψει θέτοντας σε κίνδυνο ακόµα και την ίδια του τη ζωή. Ένας µυστηριώδης άντρας εµφανίζεται και ισχυρίζεται ότι είναι σύζυγός της και πατέρας του παιδιού. Πού βρίσκεται η αλήθεια;

Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Ο Αρης και ο Σταύρος. Δύο άντρες που η µοίρα τους έφερε αντιµέτωπους από την παιδική τους ηλικία. Στη διαδροµή της ζωής τους, ο έρωτας που αναπτύχθηκε ανάµεσα στον Αρη και την αδελφή του Σταύρου λειτούργησε σαν δυναµίτης. Ο παράξενος θάνατός της µετέτρεψε τον Σταύρο σε διώκτη και τον Αρη σε φυγά µε µοναδικό σκοπό να σώσει τη ζωή της κόρης του. Και οι δύο είναι ανυποχώρητοι και το παιχνίδι σκληρό. Μοναδικό όριο, ο θάνατος.

ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΖΩΗ

Κάποιες φορές το ανεκπλήρωτο πάθος γίνεται καταστροφικό. Κάποιες φορές τα µυστικά απειλούν να τινάξουν τα πάντα στον αέρα.

Μια µοιραία νύχτα, ο εφηβικός έρωτας της Χριστίνας και του Νίκου διακόπτεται βίαια και από εκείνη τη νύχτα τη ζωή της Χριστίνας σκιάζει ένα φοβερό µυστικό.15 χρόνια µετά, η µοίρα θα τους ξαναφέρει κοντά και θα τους σπρώξει να ζήσουν, παράνοµα αυτή τη φορά, τον απωθηµένο έρωτα που κάποτε έχασαν, αψηφώντας τις συνέπειες. Ο έρωτας αυτός θα εξελιχθεί σε ένα τροµακτικό γαϊτανάκι ζωής και θανάτου, που θα οδηγήσει στο χείλος του γκρεµού τους ίδιους και όσους κινούνται γύρω τους….

ΕΡΩΤΑΣ

Τα βέλη του "Έρωτα" χτυπούν για τρίτη χρονιά.


Ένας ανεξιχνίαστος φόνος θα αποτελέσει αφορµή για νέους έρωτες. Παλιοί έρωτες θα αναζωπυρωθούν, ενώ άλλοι θα διαλυθούν.

GO STRAIGHT


Είναι πράγµατι η ευθεία η πιο σύντοµη οδός;

Ο ΑΝΤ1 φέρνει στην ελληνική τηλεόραση ένα νέο, περιπετειώδες και συναρπαστικό παιχνίδι, που θα δοκιµάσει τις αντοχές αυτών που τολµούν να προχωρήσουν ευθεία…

Στη ζούγκλα της Νέας Ζηλανδίας, στους φυσικούς χώρους που γυρίστηκε ο "Αρχοντας των Δαχτυλιδιών", οι θαρραλέοι παίκτες του Go Straight πρέπει να ακολουθήσουν µια νοερή ευθεία γραµµή, για να φτάσουν στον προορισµό τους. Τεράστια και επικίνδυνα εµπόδια δοκιµάζουν τη δύναµη και τους φόβους τους. Οι συµµετέχοντες είναι αναγκασµένοι να περάσουν επιτυχώς όλες τις δοκιµασίες χωρίς να ξεφύγουν ούτε ελάχιστα εκατοστά από την ευθεία τους! Σε κάθε επεισόδιο, πέντε παίκτες έρχονται αντιµέτωποι µε πολύ ριψοκίνδυνες δοκιµασίες. Οι καλύτεροι και γρηγορότεροι από αυτούς θα εξασφαλίσουν µια θέση στον τελικό, όπου θα διεκδικήσουν το µεγάλο έπαθλο.

Ακούραστος, ανένδοτος κι αδίστακτος, ο συνήθης ύποπτος Θέµος Αναστασιάδης επιµένει. Τα θέλει ΟΛΑ και επιπλέον µας τα δείχνει! Ο φόβος και ο τρόµος των τηλεθεατών και των επωνύµων συνεχίζεται. Όσο υπάρχει τροφή για τον Θέµο, κανείς δεν µπορεί να κοιµάται ήσυχος. Γιατί ουδέν κρυπτόν από το 8 ΟΛΑ. Ο "άσωτος υιός" του καναλιού θα κάνει για άλλη µια σεζόν τα ίδια και ακόµη περισσότερα… Αγριες νύχτες µας περιµένουν και φέτος.
Εµείς προειδοποιούµε απλά για άλλη µια φορά τα υποψήφια "θύµατα" της εκποµπής να προσέχουν τι λένε και τι κάνουν. Και για όσους δεν έπιασαν ακόµα το υπονοούµενο…Προσοχή!
Ο Θέµος Αναστασιάδης θα είναι και φέτος στον ΑΝΤ1, πιο απολαυστικός από ποτέ.

------------------------------------------


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α