Η ΕΡΤ είναι εδώ

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2007

Το Δελτίο του Σαββάτου

Άργησα να ανανεώσω το blog (και νευρίασε ο voustrwnios) γιατί έπαθα ΣΟΚ με την επιλογή του ΑΝΤ1 να φέρει και τέταρτη παρουσιάστρια στην παρέα
των μεταμεσονύχτιων ειδήσεων. Δηλαδή κύριε Λουκή μας δεν μπορείτε να εκτιμήσετε το ταλέντο της Χριστιάνας και κουβαλάτε στο στούντιο ένα σωρό ατάλαντες δημοσιογραφίσκες;;;;;

-> Ψηφίστε την καλύτερη "Χριστιανική" Ατάκα δίπλα και μην ξεχνάτε "ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ!!!"

->Για άλλη μια φορά η Τρελίτα απέκτησε με την αξία της νέα επίθετα. Αφού λοιπόν απέκτησε τόσες ιατρικές γνώσεις από την χτεσινή της εκπομπή της χαρίζουμε το "Ιπποκράτη".
Ας δούμε τα βίντεο από το κοινωνικό έργο που επιτελεί.


Online Videos by Veoh.com

->Και στη συνέχεια...

Online Videos by Veoh.com


->Στην πρώτη σελίδα του Plus TV θα βρίσκεται ο Ονουφ.
->Πλάκα έχουν τα στούντιο του Plus, όλα ίδια είναι!!! τι είπατε ;;; όλα είναι ένα;;; Αθάνατο BlueScreen!

->Η Πατάτες ήταν καλοψημένες χτες και τις απόλαυσα. Πάντως ετοίμαζα και εγώ βίντεο με την Ελένη Φαγανάκη™ αλλά με πρόλαβαν. Τώρα που θα κάνω για την Μέλανη ελπίζω να μην κάνει το Που Πάμε.



->Το Που Πάμε έχασε εντελώς τον προσανατολισμό του. Μας παρουσίασε το εξής βίντεο και μάλλον περίμεναν να πεθάνουμε που τα γέλια όταν το βλέπαμε....



->Μη Μου Μιλάς.
(απλό και ξεκάθαρο κύριε Γιώργο)

->Είδε κανείς την νέα σειρά του Plus;; Δεν τη πέτυχα καμία πέμπτη...

->Προς MEGAλους: Αλήθεια πως σας φαίνεται η τέταρτη θέση, καλή;;; Μα ούτε μια κυπριακή παραγωγή;;; Εδώ και ο τελευταίος τοπικός σταθμός ή έστω ένας σχεδόν εθνικής εμβέλειας έχει τουλάχιστον 1 εκπομπή για κάθε θέμα. Έρχονται και εκλογές και ο αρχιεπίσκοπος θα θέλει να εκφράσει την γνώμη τού στο κανάλι του. Που θα τhn πει;; Στους Singles;;

->Η Αιμιλία δε μας έκανε την τιμή να μας αποκαλύψει την Έμιλυ στην συνέντευξη της στο TV Mania.

->Πολύ ωραίες οι κυπριακές σειρές του ΑΝΤ1. Κρίμα που η ΑGB δεν το αναγνωρίζει...
->Στο ΡΙΚ βέβαια χαίρονται γιατί εκτός από την τρίτη θέση ξεκίνησε να βλέπει εκπομπές του στο TOP 25.


-> Μην χάσετε αύριο το επεισόδιο του 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Θα σας παρουσιάσω ένα δυσεύρετο βίντεο.

-> !!! Ο ΑΝΤ1 αφιέρωσε την φετινή σεζόν στον Χάρη Ρώμα. Προβάλλει το Δελ.Παρθεναγωγείο, Το Καφέ της Χαράς (Χασκα), ενώ σύντομα θα ξανά προβάλλουν τους ΜΕΝ και ΔΕΝ και την θρυλική ΕΛΕΝΗ ΒΛΑΧΑΚΗ.

-> "ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ!!!"
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α