Η ΕΡΤ είναι εδώ

Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013

Αλαλούμ βραβεία τέλος. Μόνο γκάφες!


Μπορεί να απέφυγαν το αλαλούμ των περσινών βραβείων ΤΗΛΕΦΙΛ (το άρθρο μας φαίνεται έπιασε τόπο, δείτε εδώ),
αλλά την γκάφα τους την έκαναν και φέτος οι παίδες του " TV MANIA".
Τι έκαναν πάλι;
Έχρισαν τον παρουσιαστή της πρωϊνής ζώνης του ΡΙΚ Σταύρο Κυπριανού παρουσιαστή ειδήσεων και έτσι φιγουράρει ανάμεσα σε άλλους ως αγαπημένος μας, ενώ είναι ζήτημα αν τον είδαμε φέτος έστω και σε ένα κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Αντίθετα (και αυτό αποτελεί μεγάλη παράλειψη) δεν είδαμε πουθενά την άρτι αφιχθείσα στο κεντρικό δελτίο του κρατικού καναλιού Βίβιαν Κανάρη για την οποία μόνο θετικά σχόλια έχουμε -βασικά η Κενεβέζου πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να δικαιολογήσει τον παχουλό μισθό της μετά από την ...αποκάλυψη της Κανάρη-. Το ανεκδιήγητο όμως τηλεπαιχνίδι του MEGA -ο θεός να το κάμει-  Πού σου νέφκω πρόλαβε κι έγινε κι αγαπημένο. Γούστα... (Απλώς να πούμε εδώ ότι σκοπός είναι να βραβεύσουμε αυτά που όντως αξίζουν και όχι ό,τι κυκλοφορεί στο "κουτί") 
 
Πάλι καλά να λέμε που δεν βρήκαμε μέσα στις επιλογές και την Έλενα Σκορδέλη. Αφού δεν το είδαμε κι αυτό, όλα βαίνουν ομαλώς για τα φετινά ΤΗΛΕΦΙΛ.
Ψηφίστε και...κερδίστε λοιπόν! 

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α