Η ΕΡΤ είναι εδώ

Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013

Τί ξέραμε και δεν σας το μαρτυρούσαμε ή αλλιώς...όταν το CNC MINUS TV προτρέχει των γεγονότων!

 
Ούτε μαντικές ικανότητες να είχαμε.
Κοιτάτε να δείτε τί προβλέψαμε κατά τη διάρκεια της φετινής τηλεοπτικής σεζόν!
1ον: Δεν ξέρουμε πότε ακριβώς ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος δέχθηκε την πρόταση του προεδρικού για τη θέση του αναπληρωτή κυβερνητικού εκπροσώπου τύπου, αλλά εμείς στις 20 Μαρτίου είχαμε ήδη διακρίνει έναν υπερβάλλοντα ζήλο από το δημοσιογράφο για τη διάσωση της κυπριακής οικονομίας, εξού και το προφητικό tweet μας:

 
 

2ον: Η Άντρη Καραντώνη συμμετέχει στο φιλανθρωπικό show του MEGA Κύπρου "danSing2", όλη η Κύπρος παραμιλά για το λαρύγγι της και εμείς υποστηρίζουμε ότι το τόσο τραγουδιστικό ταλέντο δεν πρέπει να πάει στράφι.
Στο σήμερα η Άντρη μας, ετοιμάζει, όπως διαβάζουμε, τον πρώτο της δίσκο, ενώ η Βασιλική Χατζηαδάμου τρώει ήδη τη σκόνη της παραδίδοντάς της ταυτόχρονα τα ηνία της εκπομπής της "Παίζουμε κυπριακά". Έτσι η Άντρη συνεχίζει ως τραγουδίστρια και παρουσιάστρια αλλά και ως άλλη... Κατερίνα Στικούδη. Εμείς ελπίζουμε ότι και σε αυτή την περίπτωση κάλλιο να κερδίσει το τραγούδι παρά η tv!

 3ον: Προβλέψαμε το δραματικό τέλος -διακοπή καλύτερα- για τη φετινή σεζόν της σειράς του Γιώργου Τσιάκκα "Εκείνο το καλοκαίρι" πολύ πριν το γράψει ο ίδιος ο σεναριογράφος: το "κούρεμα" της 16ης Μαρτίου ανέτρεψε όλο το πολεμικό-νοσοκομειακό σκηνικό της σειράς και οδήγησε στην άρον άρον οπισθοχώρησή της από το prime time του ANT1. Κι από τότε; Ουδέν νεώτερο από το τσιακκικό μέτωπο...
 
 
4ον: Καθόλου δεν σας παραμυθιάζαμε όταν λέγαμε ότι η Βίβιαν Κανάρη άλλως "ωραία κοιμωμένη του ΡΙΚ" ξύπνησε. Στο σήμερα η Βίβιαν όχι μόνο "παίζει" στα δελτία του ΡΙΚ, αλλά τα παρουσιάζει κιόλας! Φαίνεται το κορίτσι ευτυχώς δεν έχει μετοχές στην Τράπεζα Κύπρου, διότι οι δικές της τον τελευταίο καιρό είναι πολύ ανεβασμένες...
 
 
Πρέπει να παραδεχτείτε ότι ως blog βλέπουμε πολύ μπροστά, έτσι;

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α