Η ΕΡΤ είναι εδώ

Σάββατο, 28 Απριλίου 2012

Πώς είδαν τα τηλεοπτικά περιοδικά τις νέες πρεμιέρες του MEGA;

Καλά. Από το περιοδικό του "Φ" δεν περιμέναμε κάτι άλλο. Οι σχέσεις του συγκροτήματος του "Φ" με το MEG-άλο κανάλι είναι κάτι παραπάνω από καλές (βλ. διαφημίσεις στο tv mania) και έχουν γίνει ακόμη πιο στενές μετά την εργοδότηση της Ελίτας Μιχαηλίδου στο "Φ" και στο κανάλι του MEGA αντίστοιχα. Έτσι αυτό που διαβάσαμε στο σημερινό tv mania για τις νέες εκπομπές του σταθμού, ήταν περισσότερο "γλείψιμο" και λιγότερο κριτική. Μέχρι και ο Νομικός απέφυγε την ευθεία κριτική για το "ΝΕΑ ΜΕΡΑ" και περιορίστηκε σε μικρά σχόλια και αστείες εικόνες που είμαι σίγουρη πρωί πρωί της Δευτέρας το δίδυμο θα κρατά στα χέρια του και θα πανηγυρίζει (!!!), για την Ελίτα δε ούτε λόγος να...γίνει λόγος!!!

Μάλιστα, το φερέφωνο του MEGA, (σας μπέρδεψα; το TV Μania καλέ...) αγαπά τόσο πολύ το κανάλι που μέχρι και την κωμική σειρά "Αμάρτημα της μητρός μου" του ΑΝΤ1 τη χρέωσε σε αυτό! (για να μην σχολιάσουμε το γεγονός ότι λατρεύουν το άθλιο "μηδέν")

Το τηλεπεριοδικό Cappuchino του "Πολίτη" κράτησε πιο αντικειμενική στάση και έκανε, κατά τη γνώμη μας, πιο εύστοχα σχόλια και παρατηρήσεις αποτυπώνοντας την πραγματική εικόνα των δύο εκπομπών.

Κάντε zoom στις εικόνες και....καλή σας ανάγνωση! (α, και τα συμπεράσματα δικά σας....)


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α