Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2011

Απίστευτη γκάφα του SIGMA στο διαδίκτυο: Ανέβασαν βίντεο με off the record διάλογο!!!

update: Οι sigma-τικοί, μετά τη δημοσίευση που κάναμε, "κατέβασαν" το εν λόγω βίντεο από το διαδίκτυο. Ακούστε το διάλογο όμως στο blog μας!!!

Γκάφα ολκής του SIGMA στο διαδίκτυο αφήνει εκτεθειμένους παρουσιάστρια εκπομπής και τον καλεσμένο της!!!
Οι SIGMA-τικοί ανέβασαν βίντεο εκπομπής κατά την έναρξη της οποίας αντί διαφημίσεων οι τηλεθεατές ακούνε φωνές από το στούντιο και συγκεκριμένα το "γαργαλιστικό" διάλογο της παρουσιάστριας και του καλεσμένου της που διαρκεί πάνω από τρία λεπτά!!!!Ακούστε εδώ από το 1.55 λεπτό και μετά


για να δείτε ποιούς εξέθεσε το κανάλι!

Ακούστε στο blog μας τον off the record διάλογο που τους ξέφυγε
και βγήκε στον "αέρα".

Το βίντεο με το «επίμαχο σημείο» βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στο διαδίκτυο όμως πολύ πιθανόν ο, κατά τ’ άλλα, «off the record» διάλογος της παρουσιάστριας και του καλεσμένου της ν’ ακούστηκε και από αέρος της τηλεόρασης του SIGMA!!

υ.γ. 1 : Πάντως τα παράξενα του βίντεο συνεχίζονται και πιο κάτω, καθώς από τη 1 ώρα και 30 λεπτά, μπορείτε να δείτε τις παρουσιάστριες του δελτίου του SIGMA να... χτενίζονται και να ετοιμάζονται για το δελτίο!
υ.γ. 2 : Ας ελπίσουμε ότι στο μέλλον οι τεχνικοί του καναλιού θα είναι πιο προσεκτικοί προς αποφυγή άλλων παρόμοιων γκαφών!
υ.γ. 3 : Ευχαριστούμε τους αναγνώστες μας για την παρατηρητικότητά τους και τη συνακόλουθη σχετική ενημέρωσή μας.

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α