Η ΕΡΤ είναι εδώ

Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2011

Κύπρος καλεί Ελένη. Το SIGMA;

Η είσοδος της Ελένης Μενεγάκη στο twitter προκάλεσε αναστάτωση στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο καθώς:  • μέσα σε λίγες μέρες η "βασίλισσα" της μεσημβρινής πλέον ζώνης αριθμεί πάνω από 12.000 followers  • πολλοί είναι αυτοί που έχουν φτιάξει twitter μόνο και μόνο επειδή έκανε εκείνη!  • οι fans έχουν αυξήσει τις ώρες που είναι καρφωμένοι μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή και δη στο twitter ώστε να αυξήσουν και τις πιθανότητες να βρίσκονται εκεί όταν η Ελένη θα ποστάρει το επόμενο tweet της. Όπως θα 'λεγε και ο ποιητής "τα twitter-αηδόνια της Ελένης δε σ' αφήνουνε να κοιμηθείς στο twitter"!  • τις πρώτες μέρες μάς χάρισε άπλετα χαμόγελα όταν τις πιο πολλές φορές μιλούσε μόνη της!!!


Χθες, μετά το τέλος της εκπομπής, που το Ελενάκι θέλησε και πάλι να "τιτιβίσει", ο αρχηγός του fun club της, ο Κύπριος Νικόλας Χατζηνικόλας, την "πέτυχε" και της εξέφρασε μια επιθυμία που είναι κοινή σε όλους τους Κύπριους θαυμαστές της ξανθιάς, αγαπημένης Ελληνίδας παρουσιάστριας: να βγάλει εκπομπή και από το νησί μας και, όπως βλέπετε,

η Ελένη φαίνεται να έχει όλη την καλή διάθεση, την οποία βέβαια έχει εδώ και κάτι χρονάκια, αλλά το κανάλι της φέτος παρουσιάζεται να είναι πιο ζορισμένο από ποτέ και για ταξίδια -και μάλιστα στο εξωτερικό-ούτε λόγος. Γιατί νομίζετε τονίζει το ΕΣΥ; Πιο πολλή εμπιστοσύνη έχει στον θαυμαστή της παρά στον εργοδότη της εδώ που φτάσαμε.


Πάντως, εκτός από τον Νικόλα, που υπόσχεται να ικανοποιήσει το στομάχι της, υπάρχει και κάποιος άλλος που μπορεί να βοηθήσει στην κάθοδο της ωραίας Ελένης στο....φυσικό της περιβάλλον και δεν είναι άλλος από το SIGMA!


Ε πως! Εσύναξε και έφερε μας τόσους καλαμαράδες φέτος και δεν μπορεί να φέρει μια καλαμαρού; Μιλάμε για την Ελένη ρε γ.....το!


Η Ελένη πάντως από την πλευρά της κάνει ό,τι μπορεί.


Μέχρι και τη θεματολογία του καναλιού πέτυχε πρόσφατα!


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α