Η ΕΡΤ είναι εδώ

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2011

Ένας τίτλος για τον Άγγελο!

Έχουν πλάκα εκεί στο ΡΙΚ.

Αφού αρχικά απέσυραν την εκπομπή "Αργά με τον Άγγελο Ιακωβίδη" εξαιτίας του copy paste τίτλου της -ο τίτλος της εκπομπής είναι ίδιος με αυτόν παλαιότερης εκπομπής παρομοίου ύφους που παρουσίαζε κάποτε στην ελληνική τηλεόραση ο Νίκος Μαστοράκης, ο οποίος βεβαίως "μυρίστηκε" το όλο θέμα και φυσικά δεν θα το άφηνε να πέσει κάτω -, τώρα τη βγάζουν και πάλι στη tv, αλλά προσέξτε: άτιτλη, σαν ποιήμα ένα πράμα... (στη φωτό δίπλα όπου φαίνεται το πρόγραμμα του ΡΙΚ για αύριο Σάββατο, το "Αργά" έχει αντικατασταθεί από το αφηρημένο και γενικόλογο "εκπομπή με τον Άγγελο Ιακωβίδη").


Οι Ρικάδες ξέμειναν από έμπνευση, αλλά εμείς μπορούμε να τους βοηθήσουμε.
Να μερικές ιδέες για τον νέο clopy paste τίτλο της εκπομπής:Είναι αργά για δάκρυα Άγγελε
Ένας Άγγελος στην κώλαση
Σαν Άγγελος Γυμνός
Ο Β-ρικ-όλακας
Ο Μαστοράκης δεν άργησε (ούτε) μία μέρα
Ο Άγγελος χτυπάει πάντα δύο φορές
Σάββατο κι απόβραδο με τον Άγγελο Ιακωβίδη
Ανωνύμως με τον Άγγελο Ιακωβίδη
Κυπρίων νύστα
Από τίτλο σε τίτλο
Ο Άγγελος κοντά σας

Ο Αγγελόπουλος της tv
O.K. (ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ)
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α