Η ΕΡΤ είναι εδώ

Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2010

ΟΤΑΝ Η ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ... ΕΙΔΗΣΗ!

Όταν ανήμερα των Χριστουγέννων όλα κυλούν ήρεμα και δεν υπάρχουν ειδήσεις, οι δημοσιογράφοι "σοφίζονται" συνήθως διάφορα κόλπα για να γεμίσουν το δελτίο ειδήσεων.

Έτσι και ο δημοσιογράφος του πιο κάτω βίντεο σκέφτηκε που λέτε -καλά, εννοείται όχι μόνος του, αυτό είναι το πιο τραγικό- να κάνει ένα ρεπορτάζ για την άδεια Λευκωσία που... θυμίζει Δεκαπενταύγουστο τα Χριστούγεννα-ουάοου-!!!!

Και εκεί που όλα κυλούσαν ήρεμα και το ρεπορτάζ έμοιαζε πιο άδειο και από τους δρόμους της πρωτεύουσας, δείτε μπροστά σε ποιά -ευχάριστη- έκπληξη βρέθηκε ο δημοσιογράφος, η οποία έσωσε και το ανούσιο ρεπορτάζ του!

Και όμως το ρεπορτάζ είδαμε από τη συχνότητα του ΡΙΚ...

*Υ.Γ.: Αμάν με αυτό το "ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ" που εύχονται κάποιοι ανήμερα των Χριστουγέννων. Για του χρόνου το λένε; Καλά Χριστούγεννα ρε σεις, το λέμε στο μικρό χρονικό διάστημα πριν από τις γιορτές, όχι ανήμερα των Χριστουγέννων. Μέχρι και η Μενεγάκη το ξέρει αυτό....


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α