Η ΕΡΤ είναι εδώ

Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΝ' ΤΟ ΟΠΩΣ Η ΕΛΕΝΗ!

Και όμως δεν ήταν η Ελένη Μενεγάκη που εμφανίστηκε πρώτη εντελώς άβαφη στην εκπομπή της. Μετά από μια σύντομη έρευνα που κάναμε στο διαδίκτυο, βρήκαμε ότι η Ελένη ήρθε δεύτερη και καταϊδρωμένη, καθώς το 1996 η Ρούλα Κορομηλά πρωτοπορούσε όταν πρώτη συστήθηκε στο κοινό χωρίς.... πολλά πολλά "φτιασίδια"! Ακολούθησε η Ελένη και λίγες μέρες αργότερα και η Τατιάνα Στεφανίδου!

Σήμερα όμως ήταν η σειρά της Χριστιάνας μας να μπει στο γκρουπ των "άβαφων κυριών της tv", η οποία για χάριν της τηλεθέασης βεβαίως βεβαίως -όπως και οι άλλες βέβαια-, αφέθηκε στα χέρια της μακιγιέζ της, αφού πρώτα έβγαλε κάμποσες "μπογιές" από πάνω της. Καλά, μη φανταστείτε ότι τα έβγαλε όλα, όλα που λέει και η ίδια. Τέτοια πράγματα δεν κάνει το κορίτσι μας. Και να' χε και κανένα νόημα όλο αυτό; Πιο πολύ μιλούσε η ίδια η παρουσιάστρια παρά η μακιγιέζ που υποτίθεται έδινε συμβουλές μακιγιάζ... για σένα! Και με μουσικό χαλί όλο το ελληνικό ρεπερτόριο, είναι να το ρωτάτε; ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ Χριστιάνα μου, περνάμε καλά και στο ΓΙΑ ΣΕΝΑ, μην έχεις αμφιβολία!
Η Χριστιάνα μας....

η Ελένη μας

Η Χριστιάνα μπορεί να σημειώσει τώρα ακόμη ένα (ν) στην λίστα με τον οδηγό: "Πώς θα γίνετε Ελένη Μενεγάκη στο πι και φι". Πάντως η λίστα του πώς γίνεσαι "Μελενεγάκη", προνοεί και ένα εξώφυλλο στο περιοδικό "CAPUCCINO" του "ΠΟΛΙΤΗ" με τίτλο: "το φαινόμενο Μελενεγάκη-Νούμερο 2". Το βλέπω να έρχεται σύντομα...


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α