Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2010

Η αγάπη θέλει δύο για να ζεσταθεί και χιλιάδες για να πωληθεί!

Δείτε το βίντεο και πείτε μου:

Σηκώνει η Κύπρος τέτοια σταριλίκια;


ΡΟΥΣΣΟΣ-ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ TV!

Έχω την εντύπωση ότι η Χριστιάνα Αριστοτέλους, όταν ανέβηκε στο γερανό για να τοποθετήσει στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του "My Mall" στη Λεμεσό το τελευταίο κόσμημα swarovski, ξέχασε, όταν κατέβαινε, να κατεβάσει και το... νου της. Διότι αν τα μυαλά της δεν έπαιρναν αέρα και το κορίτσι του MEGA δεν πετούσε στα σύννεφα, δε θα αποδεχόταν ούτε και την πρόταση του καναλιού της να εμφανιστεί με το σύντροφο της ζωής της και συνάδελφό της, Γιώργο Ρούσσο, στο χθεσινό live του talent show του MEGA Κύπρου GET ON STAGE για να τραγουδήσει και να χορέψει «η αγάπη θέλει δύο για να ζεσταθεί» κ.λ.π σαν άλλοι...Αλίκη Βουγιουκλάκη και Δημήτρης Παπαμιχαήλ.

Δυστυχώς με αυτή την επιλογή της, η Χριστιάνα απέδειξε του λόγου το αληθές, ότι τελευταία έχει καβαλήσει το καλάμι και έχει αρχίσει να μενεγακ-ή-ζει, με την έννοια ότι έχει και αυτή πέσει στην παγίδα του ότι ο σωστός τύπος παρουσιάστριας είναι αυτός της Ελένης Μενεγάκη: βάφω το μαλλί ξανθό, κάνω τη χαζή, γελώ πολύ –ακόμα και στην περίπτωση της Χριστιάνας όταν δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος-, εντυπωσιάζομαι εύκολα –δεν έχω λόγια, έχω μείνει άφωνη!!!-, βγάζω την εκπομπή με life style θέματα και παίρνοντας συνεντεύξεις απ’ όλο το «Χάλι-wood» και λέω την ιστορία της ζωής μου που περιλαμβάνει εννοείται μόνο τα ευχάριστα γεγονότα: γάμους, γέννες, βαφτίσεις, βόλτες για ψώνια κ.λ.π. Η Χριστιάνα μας, που λέτε, έχοντας ακολουθήσει κατά γράμμα όλα τα βήματα του οδηγού: "πώς θα γίνετε στο πι και φι Ελένη Μενεγάκη", δεν μπορούσε να μην σημειώσει (ν) και στο τελευταίο που λέει ότι τα παραμύθια πουλούν, πόσο μάλλον όταν είναι και αληθινά, γι’ αυτό και η παρουσιάστρια πρέπει να βγάζει προς τα έξω όσες περισσότερες λεπτομέρειες από τη ζωή της μπορεί –θυμηθείτε και τις δεκαοχτώ ερωτήσεις για τα προσωπικά της που απάντησε σε συνέντευξή της στο TV MANIA, ενώ στην ίδια συνέντευξη έλεγε ότι δεν της αρέσει να μιλάει για τα προσωπικά της!-.

Έτσι χθες η Χριστιάνα δέχτηκε να παρουσιαστεί, για χάρη του καναλιού της, της εκπομπής της και της τηλεοπτικής της καριέρας που θέλει να διαγράψει, στο γυαλί για πρώτη φορά με το σύντροφό της Γιώργο Ρούσσο ως ζευγάρι -γιατί προσέξτε, μη σας πιάσουν κορόιδα, μαζί στο γυαλί έχουμε ξαναδεί Ρούσσο και Χριστιάνα σε εκπομπές της τελευταίας και για «αγάπες» ούτε λόγος- και τι ζευγάρι: ως Αλίκη –το άλλο πρότυπο της Χριστιάνας!- και Δημήτρης!!!

Και κάπως έτσι το αγαπημένο MEGA της Χριστιάνας, όχι μόνο αντιμετώπισε τον έρωτά της ως τηλεοπτικό προϊόν που πρέπει να πωληθεί, αλλά, και με το σκεπτικό του ότι πρέπει να πωληθεί και όσο το δυνατόν καλύτερα, με τη σύγκριση δηλαδή «Αλίκης-Δημήτρη», φρόντισε να φουσκώσει ακόμη περισσότερο και τα ήδη φουσκωμένα μυαλά της παρουσιάστριας! «Μα δε μπορούμε να συγκριθούμε με την Αλίκη και το Δημήτρη», να λέει και να ξαναλέει η Χριστιάνα μας στο τέλος της περιβόητης εμφάνισης της με το Γιώργο Ρούσσο. Εκεί είναι το θέμα Χριστιάνα μου ή το ότι αύριο μεθαύριο, θα σε δούμε να πουλάς με την ίδια ευκολία, ακόμη και μέσα από την ίδια την εκπομπή σου, το γάμο σου, τις γέννες σου, τα βαφτίσια σου; Και αν τύχει και σου έρθει και καμιά αναποδιά, που δεν το εύχομαι φυσικά, κοίτα μη τυχόν και μας αρχίσεις και συ τα εξώδικα και τα δελτία τύπου.... Εσύ Χριστιάνα μου να σταθείς στο ύψος σου, που ευτυχώς το χεις και μπόλικο, γιατί τα «φαινόμενα» τύπου Μενεγάκη και Βουγιουκλάκη, όπως όλα τα φαινόμενα όχι μόνο απατούν, αλλά βγαίνουν και σε μία μόνο έκδοση!


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α