Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2008

οι ΔΩΡΟΘΕΤΕΣ της agb, η μεταγραφή του Νομικού κ.α

μετά το χθεσινό σούσουρο που κάναμε για 'την εγκυρότητα των μετρήσεων' της agb, μετά την απίστευτη γκάφα - που πλέον είναι ανέκδοτο - της να τοποθετήσει ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ σε πίνακα τηλεθέασης (!!!), καθώς και ένα ακόμη πρόγραμμα που δεν διαρκεί 15 λεπτά, ο πίνακας για τα δημοφιλέστερα προγράμματα της κυπριακής τηλεόρασης για τη βδομάδα που μας πέρασε, ΑΛΛΑΞΕ (πατήστε εδώ).

Έτσι ούτε ΔΩΡΟΘΕΤΕΣ είδαμε σήμερα, ούτε 'γκάφες' του SIGMA.
=> κρίμα ρε παιδιά, και άρχισα να προετοιμάζομαι ψυχολογικά για την άλλη βδομάδα να δω στην 1 η θέση την 'τηλεαγορά' .

=> Μόνοι κερδισμένοι της υπόθεσης βγήκαν οι sigma-τικοί, καθώς τη θέση των προγραμμάτων που αφαιρέθηκαν από τον πίνακα τηλεθέασης, κατέλαβαν προγράμματα του καναλιού του Παρισινού, ενώ τελικά και τα ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ανέβηκαν στην 6η θέση από τη χθεσινή 7η. Αλλά παίδες του sigma, θα συμφωνήσετε ότι μια χαρά χάλια πήγαν τα ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ, αν σκεφτούμε ότι στην ουσία έπαιζαν μόνα τους, γι΄αυτό και η μούγκα από πλευράς αυτών που μας είχαν ζαλίσει την προηγούμενη βδομάδα (Μέλανη, κουτσομπόλης και λοιποί....)

Και άτε από τα ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ έχουν κάποιο κέρδος για να μας ζαλίζουν, αλλά από το ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ, τι στο καλό; φαίνεται κατάλαβε και η Μέλανη ότι τελείωσε η Μενεγάκη και σου λέει και γω επανάληψη θα παίζω, αν και είμαι παρούσα στη θέση μου και τα μεταδίδει όλα ξανά και ξανά και ξανά, όπως και το ρεπορτάζ από την Μάλτα με τις κλεμμένες φράσεις από τη wikipedia. Και να πεις ότι δεν τους 'την είπαμε' την πρώτη φορά;

και δεν είναι μόνο η Μελενεγάκη που παίζει επανάληψη ενώ είναι παρούσα, είναι και ο Χρύσανθος, που για ακόμη μία φόρα ασχολήθηκε στα '60 λεπτά' με τους διατροφολόγους και με κάποιους που ισχυρίζονται ότι είναι διατροφολόγοι, και ναι για ακόμη μια φορά κάλεσε την Ελένη Ανδρέου, η οποία εμφανίζεται στην οθόνη του SIGMA πιο πολύ και από την Μέλανη. Φυσικά, αν άφηνε και τους καλεσμένους να μιλήσουν όσο ήθελαν, θα ήταν ακόμη καλύτερα!

και αφού η κουβέντα μας πήγε στα τηλεοπτικά, τη λυπήθηκα σήμερα τη Γαβριέλλα. Παρά λίγο να κάψει το χέρι της στην κουζίνα του Χρήστου και αυτός το χαβά του. Συνέχισε να μιλά κανονικά στις τηλεθεάτριες, λέγοντας στη Γαβριέλλα ότι 'εδώ είναι κουζίνα'.!!

ωραία κουβέντα έκανε για το κυπριακό η Αιμιλία στο στούντιο ανήμερα της μαύρης επαιτείου του πραξικοπήματος - την ώρα που τα πιο πολλά κανάλια ακόμη και στο δελτίο ειδήσεων έπαιξαν πελλόν και ασχολήθηκαν στα πρώτα τους θέματα με το νερό και το σεισμό, ενώ το βραδάκι έβγαλαν από το αρχείο ντοκιμαντερ για την εισβολή, όπως το sigma-, αν και η συζήτηση στο στούντιο μεταξύ των νεαρών εκπροσώπων των φοιτητικών παρατάξεων κατέληξε τελικά να είναι τυπική συγκέντρωση μεταξύ των παρατάξεων με εκτόξευση 'βολών' η μια στην άλλη. Όμως ήταν εδώ που κάπου τελείωσε το κ. Κενεβέζου. Η παρουσιάστρια ένιωσε αμήχανα με τα νεαρά παιδιά και ως νεαρή και η ίδια, τους ζήτησε να την λένε απλώς:Αιμιλία....

τόσο πολύ άνετη είναι η Γωγώ στο στούντιο τα μεσημέρια που την ώρα που συζητάει με τους καλεσμένους, χάρη και στον σκηνοθέτη, τη βλέπουμε να κουνάει και τα πόδια της πέρα δώθε. Άμα η κοπέλα είναι αυθεντική, ό,τι κάνει μας αρέσει. Γωγώ, συνέχισε έτσι!

όχι μόνο τα λεφτά του από τα επεισόδια της σειράς του που δεν προβλήθηκαν το 2οο2 από το κανάλι του ΑΝΤ1 Κύπρου, αλλά και τους τόκους (!!) έχει να λαμβάνει ο Πάρις Αριστείδης από ένα παλιό σεναριογραφικό του εγχείρημα που έληξε άδοξα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, με τον τίτλο 'η γοητεία της αμαρτίας' -δεν το βγαζε καλύτερα σε βιβλίο, δεν βλέπει τι γίνεται με το 'Ελένη η Πόρνη';-.
Τελικά, όσο και αν πρόσεχε, την πάτησε από αλλού ο Λουκής......

νέα να'χουμε:
Είδηση-βόμβα της ημέρας: Τέλος ο Μαρίνος Νομικός από το συγκρότημα του Φιλελεύθερου σύφμωνα με την offsite, η οποία μας πληροφορεί σήμερα ότι ''ο κορυφαίος τηλεκριτικός στα κυπριακά ΜΜΕ και καλά ενημερωμένος cinefil, θα είναι η δεύτερη μεταγραφή της νέας εφημερίδας, της Κυπριακής Καθημερινής. Ο Νομικός παραιτήθηκε χθες από το Συγκρότημα του Φιλελευθέρου και ακολουθεί τον Ανδρέα Παράσχο, που αναλαμβάνει διευθυντής της εφημερίδας, η οποία όπως πληροφορούμαστε τις καθημερινές θα εκδίδεται ηλεκτρονικά στο διαδίκτυο και μόνο την Κυριακή σε έντυπη μορφή.''

=>επιστρέφει λοιπόν πίσω στον μέντορά του, όπως τον αποκάλεσε παλαιότερα, τον Ανδρέα Παράσχο, ο Μαρίνος Νομικός για να συνεχίσει να βάζει τη σφραγίδα του στο σχολιασμό των τηλεπτικών και κινηματογραφικών δρωμένων. Καλή επιτυχία να του ευχηθούμε και σε αυτό το νέο του ξεκίνημα και να τον βεβαιώσουμε ότι όπου και να πάει, θα τον διαβάζουμε.
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α