Η ΕΡΤ είναι εδώ

Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013

QUIZ για δυνατούς τηλεοπτικούς λύτες

Τι κάνει ο Λούης Πατσαλίδης στο ταξί
του Πανίκου στους "7 ουρανούς" του Δημήτρη Τοκαρή;
 
Α. Είναι ακόμη ένας άσχετος με το αντικείμενο υποκριτικής που προστέθηκε στο cast της σειράς για να γεμίσει τον τηλεοπτικό χρόνο.
 
Β. Το Sigma δοκιμάζει νέα φόρμουλα για το "Sasta τζιαί ' γύρασιν": το comic relief της σειράς του Τοκαρή αφήνεται στα χέρια των "ειδικών" και έτσι η νέα σατιρική εκπομπή του σταθμού αποκτά επιτέλους το μερίδιο του τηλεοπτικού κοινού που της αξίζει. Συνεπώς: δραματική σειρά + σάτιρα = μ' ένα σμπάρο δύο τρυγόνια
 
Γ. Ο Λούης διαφημίζει τη ραδιοφωνική εκπομπή που κάνει κάθε πρωί με την Ρούλα Γεωργιάδου στο Ράδιο πρώτο.

Δυσκολεύεστε να δώσετε απάντηση; Σας κατανοούμε, αφού από το SIGMA και τον Τοκαρή όλα μπορείς να τα περιμένεις. Εδώ άλλαξαν χαρακτήρα εν μια νυχτί όλοι οι ήρωες της σειράς -για τις ανάγκες του Β' κύκλου της-, στις "εσωτερικές" διαφημίσεις του συγκροτήματος ΔΙΑΣ θα κολλούσανε;

(η λύση στο quiz: το Γ)

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α