Η ΕΡΤ είναι εδώ

Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013

Αυτά που θα έπρεπε να καταλάβει η Ντέπυ Γκολεμά από το ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ

 
 H τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά ήταν σήμερα "Μες την καλή χαρά" και μας εκμυστηρεύτηκε και μία απορία της: Τι μπορεί να λέει κάθε μέρα ο Κωστόπουλος στο "πρωϊνό mou" οεο;;;

 
Εδώ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν (μπορεί να) λέει τίποτα γενικώς, Ντέπυ μας, και εσύ κάθεσαι και λες μαζί της πόσο αδιάφορες τηλεοπτικές παρουσίες θεωρείς τους Αρναούτογλου και Μπεκατώρου, την ώρα που ό,τι πιο αδιάφορο υπάρχει -αυτή τη στιγμή που μιλάμε πάντα- σε εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικό κανάλι στην Ελλάδα, κάθεται απέναντί σου. Άρα;
 
'Αρα, τώρα που σου δόθηκε η ευκαιρία να πιεις  πρωϊνό καφέ στην Σπυροπούλου -έστω και κυριακάτικο-, η απορία σου θα έπρεπε να ήταν αυτή:

 Η γέννηση αυτής της απορίας θα βοηθούσε πολύ και στην επίλυση μιας άλλης σπαζοκεφαλιάς που έχει να κάνει με το τί στο καλό κάνει και η Κατερίνα Καραβάτου σε αυτή την εκπομπή.
 
 Αυτό που εμείς καταλάβαμε πάντως -και με τη δική μας βοήθεια και η Γκολεμά - είναι ότι το Κατερινάκι είναι κάθε φορά μες την καλή χαρά -όνομα και πράμα- μάλλον επειδή δεν μπορεί να καταλάβει τί στο καλό λέει 4 ώρες τη μέρα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ώστε να την εκθρονίσει από την πολυθρόνα της παρουσιάστριας και να βγάζει την εκπομπή στα πατώματα!!!
 
 

 
 


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α