Η ΕΡΤ είναι εδώ

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ ΣΕ ΝΕΕΣ, EXTRA ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ...

ΧΑΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΙΑ; ΜΗΝ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ Ή ΤΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ. ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

Η ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΙΝΗ

(ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ! Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ ΕΚΦΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ EXTRA!)


Στον αυτομάτο πιλότο έχει μπει τον τελευταίο μήνα το ελλαδικό κανάλι ALTER, το οποίο, όπως διαβάσαμε στις ελληνικές ιστοσελίδες, έχει κάνει αίτηση ώστε να υπαχθεί στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα ως μία ύστατη προσπάθεια σωτηρίας του. Οι πιλότοι του όμως, αντί να ρίξουν ένα υπνάκο, έσκασαν μύτη στο αδελφικό κυπριακό EXTRA!

Κάπως έτσι είδαμε τον Γιώργο Αυτιά ορεξάτο να παίρνει συνεντεύξεις από Κύπριους πολιτικούς-υποψήφιους βουλευτές. Πώς είναι το trailer του σταθμού για τις συνεντεύξεις που κάνει στο EXTRA, ξέρετε αυτό με το πριόνι που κόβει τις μύτες-Πινόκιο των πολιτικών, επειδή το κανάλι έχει δημοσιογράφους σαν και τον Αυτιά; Ε, καμία σχέση! Ο Αυτιάς όχι μόνο δεν κόβει τις μύτες, ολόκληρο στόλο μπορεί να κατασκευάσει με το ξύλο που χρησιμοποιεί για να «στολίσει» τους πολιτικούς μας. Έχει όμως κι ο Αυτιάς τα δίκια του: Όταν ο Νίκος Αναστασιάδης σού λέει ότι «η εδώ παρουσία σου έδωσε την ποιοτική αλλαγή και αναβάθμισε το κανάλι», είναι τώρα δουλειά του δημοσιογράφου να διαφωνεί με όσα του λένε οι καλεσμένοι του; «Θα κρατήσω τις δηλώσεις στο αρχείο μου», αυτό λες, όπως έκανε και ο Γιωργάκης! Ε, μα ξέρεις τι είναι να σου λέει ο Αναστασιάδης πως ανεβάζεις την ποιότητα με την παρουσία σου; Είναι σα να λες στην Αννίτα Πάνια ότι τα «Παρατράγουδα» είναι προσφορά στον λαϊκό πολιτισμό!

Και εκεί που νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα, βλέπουμε την Παρασκευή το βράδυ τον Αυτιά να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο του EXTRA!!! Ξέρεις τι σημαίνει να λέει ο Αυτιάς κεντρικό δελτίο σε κυπριακό κανάλι; Καταρχάς θα πει ότι στην Ελλάδα οι συνάδελφοί του στο ALTER έβγαζαν τον επιτάφιο του καναλιού για περιφορά και ζούσαν για δεύτερη φορά τη Μεγάλη Παρασκευή, ενώ την ίδια ώρα ο Αυτιάς έβαζε και την ταφόπλακα όταν αποκαλούσε το EXTRA «το κανάλι μας» ή «έξτρα τσάνελ» και τους υπαλλήλους του, «συναδέλφους» του! Έπειτα, μέσα σε μία μέρα, ο Αυτιάς έγινε παρουσιαστής κεντρικού δελτίου, διευθυντής ειδήσεων και αρχισυντάκτης (μας τρέλανε στα «αποκλειστικά» του και ξέρετε πώς είναι τα «αποκλειστικά» του Αυτιά: Σα να μιλάει με το βίντεο του Ψωμιάδη...) ! Πού να τον έβλεπε το «Ράδιο Αρβύλα» να τον καμαρώσει! Και το καλύτερο; Ξέρεις τι είναι να ακούς τον Αυτιά να λέει «στους 24 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα, καιρός για μπάνιο!»; Θέλεις να... πηδηχθείς στη θάλασσα κατ’ ευθείαν!


Τι σου είναι όμως η οικονομική κρίση ρε παιδί μου! Άλλοι φαλιρίζουν (ALTER) κι άλλοι θησαυρίζουν (EXTRA)! Ε, με τέτοια διαμαντάκια; "Κρίση mou", αυτό πρέπει να' ναι το σλόγκαν του Extra!!!

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α