Η ΕΡΤ είναι εδώ

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2011

τι είδα και έμαθα από τις χθεσινές εκλογές

-ότι οι κυπριακές εκλογές θέλουν τον... «καλαμαρά» τους. Μπορεί χθες να μην μας έδειξαν τη Ζέτα, αλλά Μαρία Χούκλη, Παύλος Τσίμας, Στρατής Λιαρέλλης, Νίκος Ευαγγελάτος, Γιώργος Αυτιάς ήταν οι πρωταγωνιστές στο κυπριακό «dancing with the stars». Ο καθένας είχε και την «ντάμα» του στο χορό, εκτός από τον Γιώργο Αυτιά που έμεινε ασυνόδευτος και μάλλον θα πρέπει να δηλώνει φανατικός του watch my dance του Λούκα Γιώργκα «Την έχει η ψυχή μου τη φωτιά τους φόβους όλους καίει μοναδικά. Tα βήματά μου κάνω ως το Θεό κι αν πέσω εγώ ξανά θα σηκωθώ»...


-ότι το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που μπορεί να αντέξει ο Γιώργος Αυτιάς στον αέρα χωρίς διακοπή είναι 6 ώρες και 30 λεπτά! Ακριβώς μετά από τόσες ώρες το EXTRA έκανε το πρώτο του διαφημιστικό διάλειμμα μετά από τις 5 το απογευμα που ξεκίνησε την κάλυψη των εκλογών. Με το καλό και στα Γκίνεςς!

-ότι Γιώργος Αυτιάς αν δεν ήταν άνθρωπος σίγουρα θα ήταν ρολόι τοίχου, αλλά όχι και τηλεφωνική υπηρεσία πληροφόρησης της ώρας, αφού το μόνο που έχανε από τις ανακοινώσεις του της ώρας ήταν τα δευτερόλεπτα...


-τον πραγματικό λόγο που οι Ελλαδίτες δημοσιογράφοι ήρθαν να καλύψουν τις εκλογές· διότι όσο ωραία κι αν είναι η Κύπρος, τα ξενοδοχεία της και τα λεφτά στην τσέπη, οι περισσότεροι δεν ήξεραν τί τους περιμένει. Όσοι παρακολουθήσατε το δικό μας Βίκτωρα Παπαδόπουλο στο MEGA θα είδατε το οργισμένο υφάκι απέναντι στους πολιτικούς καλεσμένους του, τύπου «αν συνεχίσετε να μου λαλείτε τσιόφτες, θα σηκωστώ να φύω μα το θεό»...Στις επόμενες εκλογές θα τους πληρώνουν οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι μας να έρχονται να κάνουν τη δουλειά!


-ότι ακόμη κι αν δεν ξέρεις ποιός είναι ο «καλαμαράς» από το δίδυμο των παρουσιαστών, το είδος του καφέ λειτουργεί σαν GPS! Ο Έλληνας για να κάνει τις εκλογές του θέλει φραπεδιά, ενώ ο Κυπραίος επιμένει πάντα παραδοσιακά με τον λαϊκό κυπριακό βαρύ καφέ....


Από ένα ποτήρι του καφέ όμως μπορούσες να βρεις και το κανάλι του Λουκή...
-ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου μπορεί τελικά να μην έκανε τη χάρη στον Γιώργο Αυτιά και στο Extra, όμως έστω και ονομαστικά έδωσε το «παρών» του από τον αέρα του... SIGMA όπου ακούσαμε τον Νίκο Ευαγγελάτο να απαντά και στο άκουσμα του επιθέτου «Χατζηνικολάου» απόδειξη του ότι «καλαμαράς Νίκος» να ’ναι και ό,τι να ’ναι!

-παρολίγο να μάθουμε πώς προέκυψε το λεξικό «θησαυρός της πιτσιλλιδικής διαλέκτου», αν ο Βίκτωρας δεν διέκοπτε τον Πιτσιλλίδη την ώρα που εξηγούσε ότι όταν ήταν ακόμη δημοτικό, όταν άκουγε τους πολιτικούς να μιλάνε στην τηλεόραση, έπαιρνε το τετράδιό του και κατέγραφε.....τι; τις άγνωστες λέξεις; Γι’ αυτό σήμερα μιλάει μόνο με αυτές;
-ότι όποιος βιάζεται, σκοντάφτει


-ότι «οι εκλογές είναι και λίγο σαν την γκαστρωμένη!» Τάδε έφη φυσικά ο... Γιώργος Αυτιάς. Η Αιμιλία Κενεβέζου πάλι που είχε και το πλεονέκτημα, θύμιζε περισσότερο γυναίκα των Ταλιμπάν πίσω από την μπούργκα παρά εγκυμονούσα!


-ότι η «καλαμαρού» Γωγώ Αλεξανδρινού δε ψηφίζει στην Κύπρο γιατί δεν έχει ακόμη την κυπριακή υπηκοότητα! Να γιατί το MEGA δεν χρειάστηκε να κατεβάσει από το MEGA Ελλάδος την παρουσιάστρια ειδήσεων Όλγα Τρέμη!

-ότι ο Χρύσανθος Τσουρούλλης δίπλα στον Νίκο Ευαγγελάτο είναι σαν τις κουζίνες της ΙΚΕΑ· είναι εγγυημένος ότι για τα επόμενα 25 χρόνια θα συνεχίσει ν’ αποτελεί το έτερον ήμισυ του Νίκου Ευαγγελάτου σε όλες τις κυπριακές εκλογές! Τυχαία νομίζετε ο ένας ντύθηκε στο ροζ και ο άλλος στο μπλε σαν τα αντίστοιχα παιδικά δωμάτια;

-ότι στο στούντιο του EXTRA δεν πρέπει να μπαίνει κανείς που δεν έχει δουλειά όταν ο Γιώργος Αυτιάς είναι ζωντανά στον αέρα και δεν έχει πάρει άδεια από τον ίδιο. Προφανώς άδεια μπορεί να πάρουν μόνο οι νοσοκόμοι όταν έρθουν να τον πάρουν σηκωτό με το φορείο μετά από την παρατεταμένη ορθοστασία...-ότι τα παιχνίδια δεν είναι μόνο για τα παιδιά, διαφορετικά ο Γιώργος Αυτιάς δε θα έπαιζε όλη την ώρα με τους τεχνικούς του EXTRA αλλάζοντας συνεχώς τους τίτλους στα crowls ούτε ο Νίκος Ευαγγελάτος με την touch οθόνη του SIGMA. Ό,τι έχει κανείς...

-ότι το MEGA έχει τόσους πολλούς δημοσιογράφους που κάποιους τους έστειλε μέχρι και ταξιδάκι στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Όσοι πάλι ατύχησαν και έμειναν στην Κύπρο δεν κακοπέρασαν, αφού πήγαιναν δύο δύο σαν τους Χιώτες: τουλάχιστον ο δημοσιογράφος Χάρης Γεωργιάδης δεν πρέπει να κουράστηκε να κρατά, στο συνάδελφό του Λουκά Φουρλά, το μικρόφωνο έξω από τα γραφεία του ΔΗΣΥ για να μεταφέρει ο τελευταίος το κλίμα από την Πινδάρου, μια που βρισκόταν ήδη εκει! Αυτό θα πει να έχεις μέσον!-ότι οι εκλογές είναι ο MEGA-s Ηλίας Νικολακόπουλος στην ανάλυση των αποτελεσμάτων!


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α