Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011

Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ελίτα...

δεν ξέρεις τί θα σου προκύψει....
Παράξενη τροπή πήρε η χθεσινή εκπομπή της Ελίτας. Εκεί που η παρουσιάστρια έκανε αναδρομή στο παρελθόν συζητώντας για την κατεχόμενη γη μας, ξαφνικά ο ένας εκ των καλεσμένων της, ο Κυριάκος, άνοιξε τη ψυχή του και είπε τον δικό του νταλκά, ότι δηλαδή δε βρίσκει γυναίκα για να παντρευτεί! Πώς γίνεται δηλαδή στα "Παρατράγουδα" -ή γινόταν καλύτερα-(Αχ, Κούλα- Αχ, Γιάννη, ξέρετε εσείς), κάτι παρόμοιο αλλά στο πιο σοβαρό και χωρίς το ειρωνικό υφάκι της Αννίτας, διότι εδώ η Ελίτα πήρε πολύ ζεστά και προσωπικά το θέμα, ώστε το προξενιό του Κυριακού έγινε το κύριο θέμα συζήτησης!
Κάπως έτσι, μεταξύ σοβαρού και αστείου, προέκυψε και το ενδιαφέρον για τον Κυριάκο από την τηλεθεάτρια Σοφία, η οποία τηλεφώνησε στην εκπομπή επειδή: "ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΧΡΙΣΤΟΦΗ", όπως λέει και η λεζάντα στις φωτογραφίες πιο κάτω.
Μάλιστα η Ελίτα, θέλοντας να "τσεκάρει" την "μέλλουσα νύφη" και να δει αν πληροί τα κριτήρια, την ρώτησε εάν μαγειρεύει, ο ένας εκ των καλεσμένων σημείωσε ότι πρέπει να φύγουν από κει που ήρθαν για να μη χαλάσουν τα προξένια, ενώ άλλος τηλεθεατής πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή για να δωρίσει το γεύμα για το πρώτο ραντεβού... Κοντολογίς, ξεφύγαμε!!!

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α