Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2007

put the telecontrol down, μπορείς;;; (1)

Put the telecontrol down, μπορείς;;;

Καλώς τους!!
Καλωσήρθατε στο Put the telecontrol down, μπορείς;;;, σε μία νέα ενότητα του cnc Minus TV, την οποία θα επιμελείται to.telecontrol. Η νέα τηλεοπτική χρονιά ξεκινά και to.telecontrol θα έχει τα μάτια και τα αυτιά του παντού για να σας μεταφέρει - μέσα από τη δική του ματιά και πάντοτε με εύθυμη διάθεση, αλλά και με σοβαρότητα, όπου αυτή απαιτείται - όλα αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο της κυπριακής και ελληνικής tv, που μας τραβούν την προσοχή και, αφού κλείσουμε την τηλεόρασή μας, αποτελούν πάντοτε αντικείμενο συζήτησης μέσα στην παρέα μας· πρωϊνάδικα, ενημερωτικά και ψυχαγωγικά προγράμματα, κυπριακές και ελληνικές σειρές, τηλεοπτικά πρόσωπα, αλλά και ό,τι ‘παίζει’ στην tv της Ελλάδας και της Κύπρου μπαίνει από σήμερα στο στόχαστρο του telecontrol!!

της....Τατιάνας μαχαιριά!!

ας κάνουμε λοιπόν αρχή - έτσι για γούρι - με την αγαπημένη μου Τατιάνα Στεφανίδου· όχι μία (όπως πέρσι), όχι δύο, τρείς......, αλλά πέντε ολόκληρες μέρες προβάλλεται με καθυστέρηση φέτος η εκπομπή της Τατιάνας από τον αντ1 Κύπρου!!! Το κράτησαν φαίνεται μανιάτικο στην γνωστή παρουσιάστρια – άλλωστε ο αντ1 ξέρει πολύ καλά από βεντέτες, βλ. ‘Της αγάπης μαχαιριά’ - και φέτος την σνομπάρουν ακόμη περισσότερο. Να δείτε που του χρόνου θα την ανακηρύξουν persona non grata εδώ στην Κύπρο και θα πάρουν την Ελίτα να τους λέει ‘με αγάπη’ - άλλωστε τα ίδια θέματα δεν παίζουν; Ό,τι γίνεται θέμα στην Τατιάνα τη μία μέρα (με την καθυστέρηση πάντα της μίας βδομάδας), ‘παίζει’ στην Ελίτα την άλλη (ακόμη πιο καθυστερημένα!) -.
-> Πάντως για την ώρα ευχόμαστε και εμείς, όπως και η Τατιάνα το έκανε στις 20/9/07, καλή επιτυχία στους υποψήφιους βουλευτές -των εκλογών της 16ης του μηνός -, για την άλλη όμως τετραετία.....

πάμε...Ίδρυμα: -εδώ θα λέμε για όσα βλέπουν τα μάτια μας στο ΡΙΚ-

την είδε’ μοντέλο προχθές η Γαβριέλλα του Επτά-Δέκα και, στο ένθετο της μόδας της εκπομπής της, απαιτούσε επίμονα από τον σκηνοθέτη της εκπομπής να δείξει το καφέ μπλουζάκι της, το οποίο, όπως ισχυρίστηκε και η σύμβουλος μόδας της εκπομπής Γιώτα Κουφαλίδου, είναι η τελευταία λέξη της μόδας. Μετά από κάποια δευτερόλεπτα αναμονής, ο σκηνοθέτης υπέκυψε τελικά στις εκκλήσεις της και η Γαβριέλλα πόζαρε με χάρη στο φακό.
->Είναι να μην ‘ψωνιστεί’ κανείς..... (σε 15 μέρες Γαβριέλλα μου – που θα έχει ξανά μόδα στην εκπομπή – να κάνεις και πασαρέλα να σου φύγει το απωθημένο!!)

θα δώσω όμως και την πρώτη μου κόκκινη κάρτα στην Γαβριέλλα, διότι τουλάχιστον η Γιώτα ζητά και ένα συγγνώμη όταν διακόπτει τον συνομιλητή της, σε αντίθεση με τη Γαβριέλλα που συνεχίζει να είναι αγενής αφού τσιρίζει ότι δεν έχουν χρόνο, ότι πρέπει να πάνε σε διαφημίσεις και ‘κόβει’ το συνομιλητή της απότομα, ο οποίος, σε μία ύστατη προσπάθεια να ολοκληρώσει τις σκέψεις του, συνεχίζει να μιλά ακόμα και πάνω από το ‘μουσικό χαλί’ του σήματος της εκπομπής!!
->Την επόμενη φορά που το ίδρυμα θα ισχυριστεί ότι προτεραιότητα έχει η ενημέρωση του πολίτη θα το εκλάβω ως ανέκδοτο...

Και καθώς το Ίδρυμα αρέσκεται στα βραβεία – να πούμε παρεπιμπτόντως τα συγχαρητήριά μας στο ΡΙΚ που μετέδωσε σε απευθείας σύνδεση τα primetime emmy awards 2007, παρόλο που δύο, τρείς, άντε τέσσερις τρελλοί σηκωθήκαμε χαράματα για να απολαύσουμε το συναρπαστικό θέαμα – ήρθε η ώρα να πάρει το βραβείο του·
-> για αυτήν λοιπόν την βδομάδα με περηφάνια απονέμω το βραβείο για τις πιο φανταχτερές και εμπνευσμένες ενδυματολογικές επιλογές σε δελτίο ειδήσεων στην Αιμιλία Κενεβέζου....και εξηγούμαι: τη βδομάδα που μας πέρασε, τη μία μέρα με το σοβαρό κουστουμάκι, τη φούστα και τη γόβα στιλέτο ήταν λες και ήταν έτοιμη να καθίσει δίπλα από τον Τάσο στο προεδρικό ως πρώτη κυρία (ξέχασα όμως: κανείς δεν μπορεί να κάθεται δίπλα στην Αιμιλία!!), την επομένη με το σγουρό μαλλί και το μοντέρνο κουστουμάκι ήταν έτοιμη για το ‘σήκω χόρεψε κουκλί μου να σε δώ να σε χαρώ’, ενώ τέλος με το μαύρο παντελόνι και το κόκκινο κουστούμι, στο οποίο ένας τεράστιος μαύρος φιόγκος κατέληγε σε γραβάτα, μπορούσε άνετα είτε να σταθεί ως βοηθός δίπλα σε έναν ταχυδακτυλουργό σε τσίρκο είτε ακόμα να χρησιμοποιηθεί και σε μία αρρένα ως... το κόκκινο πανί του ταυρομάχου, που ετοιμάζεται να αρπάξει τον ταύρο από τα κέρατα. Ε, μετά και από αυτό, το βραβείο της ανήκει ασυζητητί!!!

εδώ πλανήτης Δίας... S.O.S:
γ
ια πάμε όμως τώρα στον Δία και στην αγαπητή μου Μέλανη, την οποία ομολογουμένως συμπαθώ -ή μάλλον συμπαθούσα μέχρι που πήγε στην Μύκονο και κόλλησε και αυτή το μικρόβιο της star!-. Μπορεί λοιπόν η Μέλανη να είναι ειλικρινής και συνειδητοποιημένη όταν μας λέει συνεχώς ότι αν έβαζε υποψηφιότητα για πρόεδρος της δημοκρατίας δε θα είχε καμία πιθανότητα να εκλεγεί– έτσι για να αποφεύγονται τυχόν συγκρίσεις με την Σαρρή -, αλλά δύο τίτλοι της ανήκουν αναμφισβήτητα και μπορεί να τους κατέχει επάξια, εν τη απουσία μάλιστα ανθυποψηφίου.
Τίτλος Α': ‘είμαι προβλέψιμη’ !! - διότι δεν μπορεί κάθε φορά να μας λέει -ή λέγει, όπως αγαπάνε να λένε στον Δία- ‘πάμε τώρα να ανοίξουμε σελίδες τηλεπεριοδικού’, το εμπεδώσαμε.
Τίτλος Β': Μιας και δεν χαλά χατίρι σε κανέναν συνάδελφο ή καλεσμένο της και υπόσχεται ότι θα είναι παρούσα εκεί που την προσκαλούν, ο τίτλος ‘έχω την ικανότητα να καμπυλώνω τον χρόνο’ της ανήκει! Εδώ βέβαια ο τίτλος είναι συνεταιρικός με τον Χίρο, αφού μόνο αυτή και ο Χίρο Νακαμούρα του ‘Heroes’ μπορούν να είναι παρόντες ταυτόχρονα σε όλους τους χώρους.
Χθες την φοβήθηκα κιόλας, γι’ αυτό παίρνει και αυτή μία κόκκινη κάρτα!! Πώς συμπεριφέρεται καλέ έτσι στον Νικόλα;; Αυτός ευδιάθετος και χαρούμενος της είπε ότι ξεκίνησε πριν από λίγο η Μενεγάκη και ότι θα ήταν καλό να της πεί μία καλή επιτυχία και εκείνη κατέβασε τα μούτρα για να πει στο τέλος: ‘Καλή επιτυχία, αν και δε με ακούει τώρα’.
-> Ναι Μέλανή μου, αλλά τον καιρό που θα ξεκινούσες εσύ την εκπομπή εκεί στον πλανήτη σας, αν θυμάστε πήγατε στην Αθήνα – μάλιστα στείλατε την Καρολίνα, αν δεν κάνω λάθος- για να εξασφαλίσει δηλώσεις για ‘καλή επιτυχία’ από επωνύμους. Και αν θυμάστε το Ελενάκι με όλη την καλή διάθεση έστειλε την αγάπη της στην Κύπρο και σας είπε καλή επιτυχία. Και βγάζω το καπέλο στην Ελένη γιατί αυτή όχι μόνο δε σας ακούει, όχι μόνο δε σας βλέπει, αλλά το καλύτερο(;;) δε σας ξέρει κιόλας.!!! Τουλάχιστον ο Χρύσανθος έχει φίλη την Αλιμπέρτη, κάτι είναι και αυτό!! – Χρύσανθε, αν συνεχίσει η Μέλανη να ‘γράφει’ τα αστεία σου νομίζω πρέπει να πας να καθήσεις δίπλα στην Αλιμπέρτη, τώρα που χώρισε με τον Παρθένη και έμεινε μόνη σε χρειάζεται!
-> Εξαιρετικά αφιερωμένο στην Μέλανη: ποιός να συγκριθεί μαζί σου;;;

ήρθε για να πεις…megalicious:
ν
αι, είναι γεγονός. Το plus tv απέκτησε τη δική του πρωϊνή εκπομπή ‘plus με την καλημέρα’ με παρουσιάστρια την πολύ συμπαθητική Μελίνα Βασιλειάδου. Αν και ο τίτλος χάνεται μέσα στις ‘καλημέρες’ των άλλων καναλιών, η προσπάθεια του plus είναι καλή.
->Μόνο και μόνο που οι ρεπόρτερ τρέχουν εκατοστάρια μέσα στους δρόμους για απευθείας συνδέσεις (πότε από τη Βουλή, πότε μέσα στην βουή της Μακαρίου) την ώρα που οι άλλοι κάθονται σε αναπαυτικούς καναπέδες, αξίζουν για αυτή τη βδομάδα ένα ‘χάλκινο μετάλλιο’. Το χρυσό το αφήνω να τους το δώσω σε κανένα δύο χρόνια, που θα τους ακούω κιόλας τους ρεπόρτερ!!!






Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α