Η ΕΡΤ είναι εδώ

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013

Νέες -ελληνικές- αφίξεις στην κυπριακή tv

 Η κυπριακή τηλεόραση μόλις απέκτησε
(με καθυστέρηση κάποιων ετών....-όπως πάντα-)

 

1.Τη δική της Μάγια Τσόκλη
 
Συμπαθητική η ταξιδιάρικη -διότι ταξιδιωτική δεν την λες- εκπομπή της Αλεξίας Αναστασίου "Χωρίς αποσκευές" στο ΡΙΚ. Το σακίδιο στον ώμο δεν σε κάνει απαραιτήτως και Μάγια Τσόκλη γιατί Μάγια.... γεννιέσαι, δεν γίνεσαι, αλλά και η Αλεξία μας αποδεικνύει ότι μπορεί να κάνει τις γυροβολιές της σε όλη την Κύπρο με την ίδια ενέργεια που κάνει και τη γυμναστική zumpa στο πρωϊνάδικο της Γαβριέλλας.  Γρήγορη εκπομπή -ναι, επιτέλους και μια εκπομπή στο ΡΙΚ που έχει μοντάζ, αυτό κι αν είναι είδηση....-, επιμελημένη, εναλλακτική, πλακατζίδικη. Muy bien senorita!2. Το δικό της Ηλία Μαμαλάκη

Είναι ο ολοκαίνουργιος Χρίστος Χριστοδούλου και λέμε ολοκαίνουργιος, αφού μιλάμε μάλλον για το νέο απόκτημα - πολυεργαλείο της κουζίνας των "Καυτών Πιπεριών" του ΡΙΚ: μαγειρεύει, παρουσιάζει, κάνει ρεπορτάζ, παίρνει συνεντεύξεις.... Τύφλα να 'χει το Thermomix και ο Μαμαλάκης δηλαδή!
 

Να βοηθήσουμε σε αυτό που βλέπετε, ναι. Στα δεξιά είναι ένα μουσικοχορευτικό στιγμιότυπο από ελληνική ταινία, ενώ στα αριστερά είναι ένα μουσικοχορευτικό στιγμιότυπο που θα μπορούσε να ήταν από παλιά ελληνική ταινία, αλλά, για έναν ακατανόητο λόγο, είναι από τις ΚΑΥΤΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ του ΡΙΚ. Η μόνη που θα μπορούσε να δικαιολογήσει την ύπαρξη μίας χορογραφίας σε μία μαγειρική εκπομπή είναι η λαϊκη ρήση "Νηστικό αρκούδι δεν χορεύει!" . Ρικάδες μου εσείς, μα πόσο μπροστά πια!


3. Τη δική της Αννίτα Πάνια

Διότι η πελλάρα εν πολλών λογιών τζιαί πάει παντού - ανά την Κύπρο -, ειδικά όταν ακούει στο όνομα Ρούλα Γεωργιάδου. Αννίτα, SOS μάνα μου, SOS, διότι έπιαν μας η κρίση. Όι τζείνη που εν άφησεν πλάσμα για πλάσμα, η άλλη !

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α