Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012

QUIZ:Ποιά Κύπρια παρουσιάστρια "την είδε" Τατιάνα, έκανε ηλεκτρονικό περιοδικό και κατακλέβει όλο το διαδίκτυο;


Δεν είναι άλλη από την Γαβριέλα Χριστοδούλου που επεκτάθηκε! Μα πού πήγε το μυαλό σας καλέ. Όχι, το κορίτσι δεν προχώρησε και σε άλλη αυξητική στήθους (οι φάρσες για βόμβα "δεν περνούν" πλέον στο ΡΙΚ), απλώς ανακάλυψε τις κρυφές δυνάμεις του διαδικτύου και.... έκανε site!!!! (Ναι, ξέρω την επόμενη ερώτησή σας. Η απάντηση είναι όχι, το twitter εν το ανακάλυψε ακόμα), site στο πρότυπο του tlife της Τατιάνας Στεφανίδου (έθελεν πολλά, lol!!!!), έδωσεν του, τι άλλο;- το όνομά της, Γαβριέλα (με ένα λ παρακαλώ..), για τις ανάγκες του νέου της αποκτήματος φωτογραφίζεται "κορτωτή καμαρωτή" και φιγουράρει στην αρχική του σελίδα

και το καλύτερο ποιό είναι;
Το site ζει σε ένα δικό του κόσμο όπου ο χρόνος δεν υπάρχει και οι ειδήσεις, που
κάνουν το γύρο όλου του διαδικτύου, δεν έχουν κανένα συντάκτη και καμία πηγή!!!
Α, και σε αυτόν τον κόσμο ξέρουν όχι μόνο πότε αλλά και πού επιτέλους παντρεύονται Μιχάλης και Ζέτα!!! (αυτό να το δει ο κουτσομπόλης που "επούζιασε" με το αν χώρισε ή δε χώρισε ο Ρούσος και η Αγγέλα του....)

Δείτε το με τα μάτια σας εδώ: www.gavriela.com.cy και, αν θέλετε, διαδώστε το...

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α