Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ AGB - EΒΔΟΜΑΔΑ 19/10/2009 - 25/10/2009

Καλημέρα σε όλους! Εδώ είμαστε για τη δεύτερη ανάρτηση της εβδομάδας, στην οποία θα αναλύσουμε τα νούμερα που κατέγραψαν διάφορες εκπομπές στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, θα τα συγκρίνουμε με τα νούμερα που κατέγραψαν πριν από 2 εβδομάδες και θα δούμε τις κόντρες μεταξύ εκπομπών που έπαιζαν την ίδια ώρα!

Αρχή κάνουμε όπως και την προηγούμενη εβδομάδα με τη σειρά "Μυστικά της Εδέμ" αφού ήταν η πιο πετυχημένη εκπομπή, που δεν κατάφερε όμως να μπει στην 20αδα.
Ο πίνακας στα αριστερά δείχνει τα ποσοστά που κατέγραψε το καθένα από τα 5 επεισόδια της περασμένης εβδομάδας. Υπήρξε άνοδος στην ΤΜΛ, αφού παρόλο που κανένα επεισόδιο δεν έφτασε μέχρι το 6.2% που ήταν η ψηλότερη ΤΜΛ επεισοδίου πριν από 2 εβδομάδες, και τα 5 επεισόδια παρέμειναν σταθερά σε ΤΜΛ πάνω από 5%. Αυτές οι ΤΜΛ χάρισαν στη σειρά τις θέσεις 28,30,35,39 και 43, δηλαδή πολύ καλύτερες θέσεις παρά πριν από 2 εβδομάδες. Η γενική ΤΜΛ και των 5 επεισοδίων ήταν 5.5%. Με άλλα λόγια, η ώρα 19:30 καθημερινά, την ώρα που προβάλλονται οι σειρές "Σε Φόντο Κόκκινο", "Πανσέληνος" και "Μυστικά της Εδέμ", πρώτο έρχεται το "Σε Φόντο Κόκκινο", ακολουθούν τα "Μυστικά της Εδέμ" και μετά βρίσκουμε την "Πανσέληνο".

Στην 32η θέση, με πτώ
ση 18 θέσεων σε σχέση με πριν 2 εβδομάδες, τερμάτισε το "Next Top Model". Μια πτώση που είναι δικαιολογημένη καθώς απέναντι ήταν ο αγώνας Champions league μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Porto. Η εκπομπή κατέγραψε ΤΜΛ 5.6% και γενικό μερίδιο τηλεθέασης 17.0%. Μεγάλη πτώση τόσο στην ΤΜΛ όσο και στο μερίδιο τηλεθέασης δηλαδή.

Στη συνέχεια βρίσκουμε τη σειρά "Η ζωή της άλλης" που μετά από την πρώτη εβδομάδα προβολής της, όταν έγραψε πιο ψηλά ποσοστά από τα "Μυστικά της Εδέμ" ξεκίνησε να πέφτει.
Την περασμένη εβδομάδα σταθεροποιήθηκε κάπως, με μικρή άνοδο 0.1% στην γενική ΤΜΛ των 5 επεισοδίων της εβδομάδας. Πριν 2 εβδομάδες η γενική ΤΜΛ των 5 επεισοδίων ήταν 4.6% ενώ την περασμένη εβδομάδα ήταν 4.7%. Οι θέσεις που κατέλαβε η σειρά την περασμένη εβδομάδα είναι οι θέσεις 52,53,61,63 και 72. Όσο για το γενικό μερίδιο τηλεθέασης αυτό είναι καλό καθώς είναι σταθερό πάνω από 20%, φτάνοντας μέχρι το 22.2%. Τα γενικά μερίδια τηλεθέασης των επεισοδίων που προβλήθηκαν πριν 2 εβδομάδες όμως ήταν πιο ψηλά.

Ακολουθεί το επεισόδιο της σειράς "Η Πολυκατοικία" που προβλήθηκε από το MEGA Κύπρου την περασμένη Τρίτη. Το επεισόδιο κατέλαβε την 55η θέση με ΤΜΛ 4.8%. Το γενικό μερίδιο τηλεθέασης του επεισοδίου ανήλθε στο 15.7%.

Τρεις θέσεις πιο κάτω, στην 58η θέση βρέθηκε η σειρά "Οι Τέσσερις". Πριν 2 εβδομάδες, το πρώτο επεισόδιο της σειράς είχε τερματίσει στην 72η θέση με ΤΜΛ 3.8% και μερίδιο τηλεθέασης 15.7%. Η ΤΜΛ του επεισοδίου της περασμένης Δευτέρας ήταν 4.7% και το γενικό μερίδιο τηλεθέασης ήταν 15.9%, άρα γενικά υπήρξε άνοδος στα ποσοστά της σειράς που θα δούμε αν θα συνεχιστεί τις επόμενες εβδομάδες.

Πιο κάτω βρίσκουμε την επανάληψη της νέας σειράς του ΑΝΤ1 Ελλάδος, "Doctor Ρούλης". Το κανονικό επεισόδιο δεν ξέρουμε που τερμάτισε, πάντως η επανάληψη κατέγραψε ΤΜΛ 4.5% καταλαμβάνοντας την 67η θέση. Το γενικό μερίδιο τηλεθέασης της επανάληψης ήταν 21.8%.

Συνεχίζει να μπαίνει σταθερά στην 100αδα η εκπομπή "Κάτι ψήνεται" του ΡΙΚ1. Την περασμένη εβδομάδα κατέλαβε τις θέσεις 71,77 και 94, με ψηλότερη ΤΜΛ 4.4% και ψηλότερο μερίδιο τηλεθέασης 17.8%. Μάλιστα τα ποσοστά της εκπομπής είναι πολύ καλύτερα απ' αυτά που κατέγραψε πριν 2 εβδομάδες.

Και μιας και μπήκαμε στις μαγειρικές εκπομπές να πούμε και για το "Love bites" που κατέλαβε επίσης 3 θέσεις, τις θέσεις 80,86 και 89, με ψηλότερη ΤΜΛ 3.9% και ψηλότερο μερίδιο τηλεθέασης 22.1%. Και το "Love bites" είχε άνοδο στα ποσοστά του σε σχέση με τα ποσοστά που κατέγραψε πριν 2 εβδομάδες.

Συνεχίζει στα χαμηλά του πίνακα να ψάχνει η Σίσσυ για τηλεθέαση. Η εκπομπή της "Αγρότης Μόνος ψάχνει" τερμάτισε την περασμένη εβδομάδα στην 81η θέση με ΤΜΛ 3.8% και γενικό μερίδιο τηλεθέασης 19.0% έχοντας πτώση στα ποσοστά.

Με 0.1% πτώση στην ΤΜΛ που του στοίχισε και 10 θέσεις πτώση, τερμάτισε στην 84η θέση ο Λαζόπουλος με το "Αλ Τσαντίρι Νιούζ". Την περασμένη εβδομάδα, το "Τσαντίρι" κατέγραψε ΤΜΛ 3.6% και γενικό μερίδιο τηλεθέασης 15.1%. Στην Ελλάδα πάλι, η εκπομπή τερμάτισε πρώτη με χαμηλότερα όμως ποσοστά παρά πριν 2 εβδομάδες.

Τέλος, στην 87η θέση βρίσκουμε την σειρά του MEGA "Η οικογένεια βλάπτει" που κατέγραψε ΤΜΛ 3.6% και μερίδιο τηλεθέασης 11.2%. Στην Ελλάδα, η σειρά κατέλαβε την 14η θέση για την εβδομάδα.

Αυτά για την περασμένη εβδομάδα. Τα λέμε ξανά σε μια εβδομάδα, όπου θα δούμε τι ποσοστά θα έχει γράψει το πρώτο live του X-factor, το "Στιγμές ζωής", η "Παιδική χαρά", το "Taxi Girl" και το "Diet Please"!

Τα λέμε!

tv_maniac


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α