Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

ΣΤΟΙΧΕΙΑ AGB - ΕΒΔΟΜΑΔΑ 19/01/2009 - 25/01/2009

ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ...


Γεια σε όλους! Ελπίζω να είστε όλοι καλά! Καλά είμαι εγώ, σας ανεβάζω και σήμερα τα στοιχεία της AGB για την προηγούμενη εβδομάδα μαζί με λίγα σχόλια!! Δύο πίνακες σας ανεβάζω και αυτή την εβδομάδα.

Κορυφή, με ποσοστό ρεκόρ, το ψηλότερο που κατέγραψε ποτέ η σειρά, έπιασε το "Μίλα Μου" με το τελευταίο επεισόδιο να νικά τον ημιτελικό του "X-Factor" που τερμάτισε στην 2η θέση σε απόσταση αναπνοής, και με πολύ ψηλό ποσοστό. Η "Αίγια Φούξια" συνεχίζει να ανεβάζει τα ποσοστά δραματικά, με 2 ποσοστά αυτή την εβδομάδα πολύ ψηλότερα από αυτά της προηγούμενης, ενώ σταθεροποιήθηκαν στις 25 πρώτες εκπομπές και οι "Πατάτες Αντιναχτές"! "Έκπληξη" η "Ορκωμοσία Ομπάμα", που κατέλαβε την 25η θέση - δεν συνηθίσαμε σε πολιτικά δελτία να καταλαμβάνουν θέση στις 25 πρώτες εκπομπές - την ίδια ώρα που "Για την Αγάπη σου", "Σε Φόντο Κόκκινο", "Λόλα" και "Επιστροφή" σκορπίστηκαν στις υπόλοιπες θέσεις!



ΜΙΛΑ ΜΟΥ

Θέση: 1η

54.3% - 159350 τηλεθεατές

Τέλος για το «Μίλα μου» λοιπόν, 1η θέση, πολύ ψηλό ποσοστό και κερδίζει καθαρά τις υπόλοιπες Κυπριακές παραγωγές και στο τσακ το «X-Factor». Τέλος λοιπόν και τα σίγουρα ψηλά νούμερα για το ΣΙΓΜΑ, θα δούμε πως θα τα πάνε τα 2 επεισόδια με τα παραλειπόμενα και τις συνεντεύξεις αλλά δεν νομίζω να μπορούν να ανταγωνιστούν ούτε την «Αίγια Φούξια» ούτε το «X-Factor». Πάντως, το 54.3% πιστεύω πως άξιζε στο τελευταίο επεισόδιο, εμένα προσωπικά μου άρεσε – προσπεράστε, μην αρχίσετε συζήτηση -, φάνηκε πως είχε αρκετή δουλειά στην σκηνοθεσία. Τέλος λοιπόν για το «Μίλα μου».



THE X-FACTOR LIVE

Θέση: 2η

54.0% - 129430 τηλεθεατές

Παρόλο που μόλις που έχασε από το «Μίλα μου», σε σχέση με το γενικό ποσοστό, αν αναλογιστούμε την Τηλεθέαση Μέσου Λεπτού τότε η επικράτηση του «Μίλα Μου» ήταν πιο άνετη. Ο μεγάλος ημιτελικός, τερμάτισε στην 2η θέση ενώ αναμένεται ο μεγάλος τελικός με πολλή αγωνία. Ίσως στοιχήσει η αποχώρηση Κύπριας παίχτριας, κάτι όμως που αμφιβάλλω γιατί απλά και μόνο είναι ο τελικός. Αν ήταν άλλο στάδιο του παιχνιδιού ίσως επηρέαζε.



ΑΙΓΙΑ ΦΟΥΞΙΑ

Θέσεις: 3,4,23

Ψηλότερο ποσοστό: 44.1% - 124030 τηλεθεατές

Γενικό ποσοστό Δευτέρας + Τρίτης: 42.0%

Φοβερή η αύξηση των ποσοστών της «Αίγιας Λάσσυ»!!! Την προ-προηγούμενη εβδομάδα το γενικό ποσοστό των 2 καινούριων επεισοδίων ήταν 36.3% ενώ αυτή την εβδομάδα έχει άνοδο 5.7%! Μακάρι τα νούμερα να αυξηθούν κι άλλο. Πάντως η σειρά μας προσφέρει απίστευτες στιγμές γέλιου, ας παίρνει την θέση που της αξίζει!



ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ

Θέση: 9η

36.5% - 83030 τηλεθεατές

Με άνοδο 3% σε σχέση με την προ-προηγούμενη εβδομάδα, καθώς και 1 θέση στον πίνακα, το «Πάμε Πακέτο» εξακολουθεί να κρατά το ΡΙΚ1 σταθερά στην 25αδα. Το 36.5% πάντως θα μπορούσε να του έδινε ακόμα ψηλότερη θέση αν οι σειρές κατατάσσονταν σε σχέση με το γενικό ποσοστό. Στην Ελλάδα, την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε στην 6η θέση του πίνακα με τις 25 πρώτες εκπομπές και ποσοστό 33.2%.



ΛΟΛΑ

Θέσεις: 6,14,15,16,21

Ψηλότερο ποσοστό: 32.5% - 84820 τηλεθεατές

Γενικό ποσοστό: 28.3%

Μεγάλη αστάθεια παρουσιάζει η σειρά δυστυχώς, αφού την μια μέρα έγραφε 32.5% και την άλλη 24.5%. Στην Ελλάδα η σειρά δεν τα πάει πολύ καλά. Από σειρές, στην Ελλάδα σκίζουν τα «Μυστικά της Εδέμ» που στην Κύπρο είναι όντως… μυστικά!



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Θέσεις: 10,17,24

Ψηλότερο ποσοστό: 30.1% - 81870 τηλεθεατές

Γενικό ποσοστό Δευτέρα μέχρι Τετάρτη: 25.0%

Επιστροφή στα μέτρια νούμερα για τη σειρά του ΣΙΓΜΑ. Αστάθεια και με αυτή την σειρά. Τουλάχιστον ίσως είναι λίγο ενθαρρυντικό για τη σειρά ότι το ψηλότερο τους ποσοστό ήταν στο τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας άρα ίσως ελπίζουν να αρχίσει η νέα εβδομάδα από εκεί που έμεινε.



ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ

Θέσεις: 5,11,19,22

Ψηλότερο ποσοστό: 29.8% - 86940 τηλεθεατές

Με ξάφνιασε με την 5η θέση που κατέλαβε η σειρά για να είμαι ειλικρινής! Παρόλα αυτά εξακολουθεί να μην γράφει ψηλά νούμερα, αφού την μια μέρα κατέγραψε το λιγότερο ποσοστό από τις 25, ένα 20.9%.


Αυτά και για σήμερα…

Περισσότερα την άλλη εβδομάδα!


tv_maniac



Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α