Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Βρήκαμε το χειρότερο trailer της χρονιάς, πριν καλά καλά αρχίσει.

Και ναι, καλά το μαντέψατε.
 Το βρήκαμε, πού αλλού, στο MEGA!
 
Δεν έφτασε να ξεκινήσει καλά καλά η νέα περίοδος προγραμμάτων και το MEGA βάλθηκε από τώρα να θέσει την υποψηφιότητά του για τα ΧΡΥΣΑ ΠΑΠΟΥΤΣΟΣΥΚΑ της σεζόν 2013-4 και συγκεκριμένα στην κατηγορία "XΕΙΡΟΤΕΡΟ TRAILER που για κακή μας τύχη δεν κατάπιε η μονταζιέρα".
 
 
Μιλάμε βέβαια για το αθλιότερο τηλεπαιχνίδι στα χρονικά της κυπριακής τηλεόρασης "ΠΟΥ ΣΟΥ ΝΕΦΚΩ", το οποίο συνεχίζει και στη νέα σεζόν με καινούργια -ακόμη πιο σαχλά,  φτηνιάρικα και γεμάτα από αγένεια - επεισόδια και για τους σκοπούς του trailer έχουν απομονωθεί σκηνές απείρου κάλλους... Δεν είναι άλλες από αυτές που η παρουσιάστρια του παιχνιδιού Όλγα Ποταμίτου χειροδικεί -με την άδεια και του Χουλιάρα (no comment) -  είτε σε διαγωνιζομένους είτε στους συμπαρουσιαστές της. Μάλιστα η διαφήμιση του τηλεπαιχνιδιού συνοδεύεται από τη "χειρότερη ατάκα που έγινε trailer": " το νέο ανατρεπτικό τηλεπαιχνίδι του MEGA με την πραγματική κυπριακή παράδοση!"
 
Για το "πραγματική κυπριακή παράδοση" δεν ξέρουμε -απορούμε μόνο- , αλλά για το "ανατρεπτικό" του όλου πράγματος συμφωνούμε: με τόσα χαστούκια που ρίχνει σε κάθε επεισόδιο η κ. Όλγα μας και με το "αβρατινί" της, πώς να μην υπάρξουν ανατροπές, όπως για παράδειγμα... ένα χαστούκι από την Nielsen για την αβελτηρία τους που... μπορεί να ανατρέψει και τα πάντα!
 
Απο μας εξαρτάται. Ένα κουμπί είναι, πατήστε το!