Η ΕΡΤ είναι εδώ

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

put the telecontrol down, μπορείς ;;;

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ! ΜΠΡΑΒΟ, ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!
Είναι η παρουσιάστρια που στις αρχές αυτής της χρονιάς προσπάθησε να αποδείξει πως οι άνθρωποι της τηλεόρασης δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν και εκδηλώνοντας καθημερινά τη μεγάλη της αγάπη για την τηλεόραση και τους ανθρώπους της –η οποία είναι εμφανέστατη και από τον τρόπο που παρουσιάζει-φιλοξένησε και συνομίλησε με ηθοποιούς, δημοσιογράφους, συντελεστές σχεδόν απ’ όλα τα κυπριακά κανάλια –και κυρίως από το SIGMA- και μάλιστα και μια και δυό φορές καμιά φορά, υιοθέτησε στήλη με την ανάγνωση εκτός των άλλων και τηλεοπτικών περιοδικών και καθημερινά βρίσκεται σε επικοινωνία με την Αθήνα για να μαθαίνει στους τηλεθεατές τα τελευταία κουτσομπολιά από το χώρο της τηλεόρασης.







Το «ΓΙΑ ΣΕΝΑ» είναι η εκπομπή που άκουσε τα παράπονα των συγγεννών για το GET ON STAGE, που ακούει τα προβλήματα των τηλεθεατών και τους δίνει βήμα να πουν ελεύθερα την άποψη τους για τους καλεσμένους και τα θέματα της εκπομπής, όπως πρόσφατα τόνισε και η ίδια η παρουσιάστρια.





Έλα όμως που προχθές η Χριστιάνα μας ξαφνικά «στράβωσε» και άρχισε τα «ένα λεπτό, συγγνώμη» και άφησε ξεκρέμαστη την τηλεθεάτρια κλείνοντάς της το τηλέφωνο στη μούρη; Τι προηγήθηκε; Η τηλεθεάτρια πήρε τηλέφωνο για να πει για το πόσο καλοί ηθοποιοί είναι το δίδυμο Ξενοφώντος –Τηλεμάχου και όπως ήταν φυσικό είχε στο μυαλό της τη συμμετοχή τους στο «ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ» για το οποίο και άρχισε να λέει ότι ήταν μία καλή σειρά και δεν έπρεπε να κοπεί και εκεί η Χριστιάνα δεν άντεξε τη «φλυαρία» για το SIGMA και διέκοψε το τηλεφώνημα λέγοντας ότι «ως κανάλι είναι λεπτή η θέση μας»!



Η αγένεια και η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο! Αλλά δε φταίει η γυναίκα που είχε το «ασυμμάζευτο» διότι με όποιον δάσκαλο καθήσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις. Και συ τώρα Χριστιάνα μου, που έμαθες στους τηλεθεατές πέντε πράγματα, τους κλείνεις το τηλέφωνο; Πτου, συμφορά, έμαθες και συ το μάθημά σου ε; Καλωσόρισες στον κόσμο της τηλεόρασης!!! Καιρός ήταν...

ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ Σ’ ΑΓΑΠΗΣΑ
Δεν περιμέναμε και πολλά από μία σειρά δύο επεισοδίων, αλλά η προχειρότητα αυτής εδώ της μίνι σειράς εποχής του SIGMA ξεπέρασε κάθε προσδοκία· ένα μοντέρνο light τραγουδάκι με αφελείς στίχους γραμμένο και ερμηνευμένο από τον Πέτρο, φίλο του Ανδρέα από το "DREAM SHOW", κατάλληλο για το επόμενο "ALIVE" ή για την επόμενη συμμετοχή μας στη "EUROVISION" «ένδυσε» μουσικά την έναρξη, διάφοροι ηθοποιοί που είτε παίζουν αυτό τον καιρό στο κανάλι είτε παρέλασαν από σειρές του σταθμού (βλ. Κωνσταντίνου – Πιλάλης) επιλέγηκαν στα γρήγορα και χωρίς κάποιες ιδιαίτερες απαιτήσεις από την παραγωγή για να ερμηνεύσουν ρόλους που ελάχιστα τους ταιριάζουν (όπως αυτοί της Ειρήνης Κωνσταντίνου και του Πανίκου Πιλάλη που υποδύονται ρόλους ηλικιακά μεγαλύτερους), σενάριο κατώτερο των δυνανατοτήτων της συγγραφέως Μαρούλας Αβρααμίδου, αρκετά κοινότοπο, ανέμπνευστο και με χαλαρή σύνδεση – το αποκορύφωμα ο τίτλος της σειράς που αποτέλεσε μοτίβο στο στόμα του τραυματισμένου Πιλάλη που το επαναλαμβάνει διαρκώς- και τέλος η αρκετά αμήχανη σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος στην πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα στην τηλεόραση μας «έπνιξε» με το πράσινο της φύσης και το μπλε του ουρανού για να μας πείσει τελικά ότι γυρίζει σκετς του ΡΙΚ στα τέλη του 80 και όχι σειρά εποχής –έστω και του 2009/10-!

Αν παρόλα αυτά θέλετε να το δέιτε, δείτε το εδώ http://www.cyprus-tv.eu/, (όταν η ιστοσελίδα θα είναι σε λειτουργία) απ’ όπου το είδαμε και εμείς και θα μας θυμηθείτε!


ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ...
O «κουτσομπόλης», σε μία σημαντική στιγμή για το SIGMA, εκθέτει το κανάλι του· βρήκε το trailer του νέου talent show του ALPHA, που θα προβάλλει το SIGMA από το Μάρτιο, από το blog mediaka.nea, έψαχνε στο TV MANIA να βρεί το πώς μπορούν και οι Κύπριοι να συμμετάσχουν στο νέο talent show του σταθμού του (!!!) –και νόμιζε πως το βρήκε...-, ενώ δεν ήξερε ότι ο Σταύρος Κωνσταντίνου αναδείχθηκε νικητής από το ίδιο παιχνίδι -απλώς τότε το βλέπαμε στο MEGA με την κανονική του ονομασία «POP IDOL»- και όχι από κάτι παρόμοιο!!!!


Ποιά η αντίδρασή της Μελενεγάκη στις πληροφορίες που της έδινε η «Χρύσλα στο αρσενικό» εκείνη τη στιγμή; «Μπράβο, από το TV MANIA το διάβασες!», το οποίο τελικά δεν έλεγε και τίποτα για τον τρόπο συμμετοχής των Κυπρίων στο τηλεπαιχνίδι, όπως αναγκάστηκαν να παραδεκτούν! Κανάλι μόνο ψάχνει ή μπα, ιδέα μας είναι;

Συμβουλή: καλύτερα ο κουτσομπόλης να περιοριστεί στις παπαρατσίστικες φωτογραφίες κρυμμένος πίσω από την έπαυλη του PETER ANDRE στη Λάρνακα ή στις τρεχάλες του στα κατσάβραχα πάνω στην Ακρόπολη για μία μόνο φωτογραφιά της Μπιγιόνσε διότι από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ απέχει πολύ και όπως φαίνεται...και όλο το κανάλι που δεν γνωρίζει ούτε τα...του οίκου του!


περίπατο πήγε η ορθογραφία και στα trailers του ΡΙΚ όπου ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΕ μας λένε από 4 Ιανουρίου καθημερινά και οι τηλεθεατές καλούνται να βρουν το λάθος...


τελικά τί ψάχνουν εκεί στον ΑΝΤ1; "το επόμενο next top model" ή την επόμενη top γλάστρα; Διότι τις κοπελιές τις έχουμε δει σε όλες τις εκπομπές του σταθμού, από το 10-1, την Τατιάνα και τον URI GELLER μέχρι και το LOVE BITES!


ήταν από τις πρώτες παρουσιάστριες της καλοκαιρινής μουσικής εκπομπής του SIGMA "ALIVE". Στο σήμερα η Ειρήνη έγινε ξανθιά, πήρε το μικρόφωνο και βγήκε στο κοινωνικό ρεπορτάζ για τις δημοσιογραφικές ανάγκες της εκπομπής ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΤΑ. Μανία που έχει αυτό το κανάλι να εξασφαλίζει τα «παιδιά» του!


μπορεί τα νούμερα να ανεβάζουν τη σειρά πολύ ψηλά μέχρι το ρετιρέ, αλλά η ίδια η «ΑΙΓΙΑ FUXIA» είναι σαν το ασανσέρ στις επιδόσεις του 2ου κύκλου. Μία πάνω, μία κάτω γι’ αυτό και μετά τα πετυχημένα επεισόδια με το «προσωρινό ίσσιωμα» του Βατζέλαρου ακολούθησαν επεισόδια όπου η έλλειψη έμπνευσης οδήγησε σε ατάκες από....τραγούδια για να βγει το επεισόδιο. Λίγη ξεκούραση παιδιά, σίγουρα θα σας κάνει καλό!



ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ Ο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ON AIR!
Στο μεγάλο τελικό του πετυχημένου και πολυσυζητημένου show του ΑΝΤ1 «Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ URI GELLER” και λίγο πριν την ανάδειξη του μεγάλου νικητή Ζάκρις, ο Χρήστος Φερεντίνος έκανε τον απολογισμό του: «σε αυτήν την εκπομπή έχω κάνει πολλά λάθη»! Μπράβο του που έστω και αργά κατάλαβε και το παραδέχτηκε on air πως θα μπορούσε να τα πήγαινε και πολύ καλύτερα στην παρουσίαση του show.


Η αλήθεια είναι πως η ειλικρίνεια και ο αυθορμητισμός του υπερίσχυσαν, σε ένα πρόγραμμα που χρειαζόταν διαφορετικό χειρισμό της κατάστασης, με αποτέλεσμα να μη φερθεί τελικά και τόσο επαγγελματικά, όπως στην περίπτωση του Νεόφυτου που η αποχώρησή του βαραίνει σε μεγάλο βαθμό τον ίδιο τον παρουσιαστή που παρενέβη μετά το πέρας του ομολογουμένως ριψοκίνδυνου πειράματός του και επηρέασε με τα λόγια και τη στάση του το κοινό στη ψηφοφορία του.



Γνώμη μας είναι, όπως αυτήν την εξεφράσαμε και στην αρχή αυτού του show, πως θα ήταν όντως επαγγελματικό εκ μέρους του αγαπητού μας Χρήστου, να μην είχε αποδεχθεί εξ αρχής την παρουσίαση του show αφού είχε τις ενστάσεις του, παρά να προσπαθεί να κρατήσει πότε ουδέτερη και πότε αρνητική στάση απέναντι σε κάποια πειράματα και mentalists με αποτέλεσμα να εκθέτει την ίδια την παραγωγή, το κανάλι και τους συμμετέχοντες! Παρόλα αυτά ως προς το κέφι, το χιούμορ και την ενέργεια που έβγαζε επί σκηνής ήταν άψογος, όπως πάντα !

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ...

Ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Κακαουνάκης άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τετάρτης στο ΙΑΣΩ GENERAL, όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα.


Νωρίτερα, συνεργάτες και μέλη της οικογένειας του δημοσιογράφου είπαν στο NewsIt ότι ο Νίκος Κακαουνάκης μπήκε στον Ευαγγελισμό για μια εγχείρηση ρουτίνας που ήταν αφαίρεση πολύποδα στο έντερο. Όμως, μετά την επέμβαση παρουσίασε σοβαρές επιπλοκές. Να σημειωθεί οτι η επέμβαση δεν έγινε λαπαροσκοπικά αλλά έγινε κανονικό χειρουργείο.Η ραγδαία επιδείνωση της κατάστασής του, οδήγησε τους γιατρούς του Ευαγγελισμού να τον μεταφέρουν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η πορεία της υγείας του χειροτέρευε, με αποτέλεσμα η οικογένεια να αποφασίσει την άμεση έξοδό του από τον Ευαγγελισμό, και την μεταφορά του στο ΙΑΣΩ GENERAL.





Ποιος ήταν ο Νίκος Κακαουνάκης


Γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1938 στην Πολυρρήνεια Καστελίου Χανίων. Ορφανός από πατέρα, σπούδασε στο εκκλησιαστικό λύκειο.


Στη συνέχεια εργάστηκε στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή Χανίων και υπουργού της Ένωσης Κέντρου Πολυχρόνη Πολυχρονίδη.


Μερικά χρόνια αργότερα γνωρίστηκε με τον εκδότη Χρήστο Λαμπράκη, ο οποίος του πρότεινε να εργαστεί στο «Βήμα» απ’ όπου έκανε τα πρώτα του βήματα στην δημοσιογραφία το 1965.


Συμμετείχε ενεργά στον αντιδικτατορικό αγώνα με την δημοσιογραφική του πένα και τη συμμετοχή του.


Μετά την χούντα δημοσιογραφεί στα ΝΕΑ όπου αναλαμβάνει επιτελικές θέσεις. Στο διάστημα αυτό γράφει το βιβλίο «2.650 μερόνυχτα συνομωσίας».


Το 1986 αποφασίζει να εκδώσει τη δική του εφημερίδα «Το καλάμι».


Με την έκρηξη της ιδιωτικής ραδιοφωνίας αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ 100,4, η οποία αποτελεί την απαρχή της παρουσίας του στα ερτζιανά.


Παράλληλα ασχολείται με την τηλεόραση (ΣΚΑΙ TV) αναλαμβάνοντας αργότερα και τη γενική διεύθυνση του σταθμού.


Εργάστηκε επίσης στο ραδιοφωνικό σταθμό FLASH για πολλά χρόνια και στους τηλεοπτικούς σταθμούς Alter, Mega και Alpha.


Το 1999 εξέδωσε την εφημερίδα «Στο Καρφί».


http://www.newsit.gr/


ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙ...




συμβουλή:
μη μείνετε σπίτι αυτές τις μέρες, τέλος πάντων κάνετε κάτι άλλο αλλά μη δείτε τηλεόραση γιατί τα κανάλια μας ξέμειναν από...έμπνευση και λεφτά!!!
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α