Η ΕΡΤ είναι εδώ

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΘΕ ΡΕΚΟΡ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ "ΑΙΓΙΑΣ"!


Στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου που μεταδόθηκε την Τρίτη το βράδυ, η "ΑΙΓΙΑ FUXIA" απέδειξε τη δυναμικότητα και την απήχησή της στο κυπριακό τηλεοπτικό κοινό αφού η τηλεθέαση άγγιξε μέχρι και το 68%, όπως διαβάζουμε σήμερα στη στήλη ΤΗΛΕΣ ...ΤΩΡΑ της εφημερίδας Πολίτης, την οποία παραθέτουμε και ολόκληρη, αφού και σήμερα παρουσιάζει ενδιαφέρον:


Μέχρι και 68% τηλεθέαση έφτασε η τηλεοπτική σειρά Αίγια fuxia και οι ΑΝΤΕΝικοί είναι μες στην τρελή χαρά.'Αλλο που οι μεγαλύτερες παραγωγές σε κωμικές και δραματικές σειρές δεν έφτασαν ποτέ σε αυτά τα νούμερα.Θεωρούσαν δεδομένη την επιτυχία ή απλώς δεν ήθελαν να επενδύσουν σε μια αμφίβολη παραγωγή; Ποιος ξέρει! Πόλεμος για τα MAD Awards! Εκεί που θα τα μετέδιδε το ΡΙΚ την επόμενη βδομάδα, αμέσως μας ζάλισαν στις διαφημίσεις και τα μετέδωσαν χθες βράδυ.Αυτό σημαίνει δηλαδή αντανακλαστικά; Να προλαβαίνεις ένα μουσικό μαγνητοσκοπημένο γεγονός που θα μετέδιδε το SIGMA την Κυριακή! Πολύ περίεργη αντίληψη έχουν στο κρατικό κανάλι!Και μιας και ο λόγος για το ΡΙΚ, λίγο κράτει ρε παιδιά με αυτές τις «Γενιές της σιωπής». Από τότε που έγραψαν τα έντυπα μια καλή κουβέντα, όλη μέρα μεταδίδονται τρέιλερ της σειράς που παίζει σε επανάληψη.Αφού είναι «Γενιές της σιωπής», γιατί τις ακούω συνέχεια από το πρωί μέχρι το βράδυ;Σε διαφήμιση καφέ συμμετέχει ο Λώρης Λοϊζίδης. Ως εδώ καλά! Τι είναι αυτό που μας έκανε εντύπωση;Το στούντιο ειδήσεων που χρησιμοποιούν για τη διαφήμιση είναι καλύτερο απΆ αυτό του Plus για το Κεντρικό Δελτίο του καναλιού. Ντόινγκ!

υγ: καλά, ακόμη ν'αρχίσουν να παίζουν τα τρέιλερς στον ΑΝΤ1 για την επιτυχία της ΑΙΓΙΑΣ με τα ευχαριστούμε και τα σχετικά; προς τι τέτοια μετριοφροσύνη τώρα; Άντε να βγουν τα τρέιλερς γιατί αυτό δε θέλουμε και την agb να μας το πει!


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α