Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Τέλος κύκλου; Μα που τα τωρά;

Ούτε που εκατάλαβαμεν πώς επέρασεν ο τηλεοπτικός χρόνος τζαι πόπσε [όπως γράφω τζιολάς!] προβάλλεται το τελευταίο επεισόδιο της Αίγιας Φούξια. Το τρέηλερ του ΑΝΤ1 φυσικά κάτι λαλεί για το τέλος της ιστορίας, τα τελευταία επεισόδια κου.λου.που. αλλά μια τζαι ξέρουμεν το επίσημα οτι καρτερούμε τζαι δεύτερο κύκλο μάλλον μιλούμε για... υπέρμετρο διαφημιστικό ζήλο. Μαντές τζαι είσιε τσιάνς [chance] να μεν τραβήσει τηλεθέαση.

Τζαι τον δεύτερο κύκλο επιβεβαίωσε τον η Ορθοδοξία εψές τη νύχτα. "..μα εννοείς εμάθαν οτι είσαι..." ρωτά ο Παπασκούλουκος. "Του γρόνου έτσι τζαιρόν, που εννά κοντέφκει το φινάλε" απάντησεν η σενναριογράφος. Επίσης σκεφτείτε οτι τότε που ενόμιζαμε οτι επαίξαν τη Λάσσυ εφάαν της ένα τζέρατο τζαι ότι έμεινεν της ένα [ασχετό αν μετά έγιανε]. Τζαι οτι εγέννησε θκυό λλασούθκια. Εν μέρος σχεδίου λαλώ σας.

Λόγω απόστασης που τα πάτρια εδάφη εννά το δω αύριο το τζεινούρκο.. αλλά ήδη στα πρόσφατα επεισόδια εφαίνετουν οτι τα πράματα κοντέφκουν προς το [ή ένα] τέλος. Τζαι ευτυχώς γιατί τα πιο αδύναμα επεισόδια της Αίγιας εν πάντα τζείνα όπου μπαίνει ένα εμβόλιμο στόρυ για να γεμώσει χρόνο χωρίς να προωθά κάπως την ιστορία της σειράς, όπως τότε με την Μερόπη τη νύφη του Βατζιελή. Τουλάχιστον εφάνηκε μια βελτίωση σε τούτο το θέμα με τα επεισόδια με την κάθοδο της δασκάλας, όπου η ιστορία έδεισε καλλύτερα με τους χαρακτήρες τζαι την εξέλιξη του κάθε ενός ξεχωριστά.

Αλλά το καλλύτερο με τα τελευταία επεισόδια [ως το εχτεσινό που είδα] ήταν τζαι το οτι φαίνεται καθαρά πως τα τελευταία γεγονότα [που την ανακάλυψη του Δημητρού τζαι της Ππινούς που την Ορθοδοξία τζαι τες νέες έρευνες της Πελλομαλούς] εν καλά σχεδιασμένα ώστε να προκαλέσουν εξελίξεις που να κλείσουν τον κύκλο. Εννά μου πείτε οτι η γερά δεμένη πλοκή εν αυτονόητο σε μια καλή σειρά- τζαι εννά συμφωνήσω. Αλλά μπορεί να εν πρώτη φορά που σεναριογράφοι δείχνουν έτσι προσοχή στη δομή μιας κυπριακής κωμικής σειράς.

Τέλος: επειδή μπορεί να μεν είδε κανένας τα τελευταία επεισόδια [ασσέν καλά το σάιτ που τα έσιει πανω για όσους εν τα φτάννουν ή εν στα μαύρα ξένα] εν θα αναφερτώ στο τι εμάθαμεν για το θανατικό. Αλλά που έννα έρτει η ώρα εννά σας πω γιατί νομίζω οτι το "μιάλο θανατικό" μπορεί να αναγνωστεί τζαι σαν μεταφορά για το '74. [Βαντζελής: "Η μάμμυ μου εν ιξιχάνει! Δεν ξεχνά τζαι αγωνίζεται!"]

υ.γ. Ναι, εν κατζιά η Ορθοδοξία που έθελε να κερτίσει τον Λεοντή με εκβιασμό.. αλλά εν νομίζετε οτι ήταν νάκκο άτιμο να την περιπαίζουν; Να το θυμηθείτε, κάποια στιγμή εννά το έβρουν ομπρός τους...
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α