Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη 19 Μαΐου 2009

ΣΤΟΙΧΕΙΑ AGB - EΒΔΟΜΑΔΑ 11/05/2009 - 17/05/2009

ΑΙΓΙΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΑΠΟ "FAIRYTALE"!

Γειά σε όλους και καλή εβδομάδα να έχουμε! Παραμυθένια "Αίγια" για άλλη μια εβδομάδα, αφου βρέθηκε και την προηγού
μενη εβδομάδα στην κορυφή, παρά το γεγόνος οτι υπήρξε το μεγαθήριο Eurovision. Ναι μεν τα ποσοστά της Eurovision ήταν ψηλότερα απο αυτά τις "Αίγιας", όμως η Τηλεθέαση Μέσου Λεπτού (ΤΜΛ) του επεισοδίου της Δευτέρας ήταν ψηλότερη απο όλες τις ΤΜΛ της Eurovision με αποτέλεσμα να δώσει στο επεισόδιο την πρώτη θέση! Έτσι λοιπόν, "Αίγια Φούξια" και Eurovision ήταν οι νικητές της προηγούμενης εβδομάδας όπως αναμενόταν. Κατά τα άλλα, για την προηγούμενη εβδομάδα καταγράφονται αρκετές απουσίες απο τον πίνακα με τις 25 πρώτες εκπομπές. Απουσιάζει το "Πάμε Πακέτο", η "Χαρά Αγνοείται" και η "Εργαζόμενη Γυναίκα". Η μόνη καινούρια είσοδος στον πίνακα, για πρώτη φορά απο το πρώτο επεισόδιο προβολής της εκπομπής, το "Allan Dallon". Καλά συνεχίζουν να είναι τα νούμερα της εκπομπής "Σε Φόντο Κόκκινο", τόσο στην κανονική προβολή όσο και στην επανάληψη του επεισοδίου. Μολις 2 φορές κατάφερε να μπεί στον πίνακα το "Για την αγάπη σου" κάτι που δείχνει πως η σειρά σημειώνει πτώση.

ΔΕΥΤΕΡΑ
Την Δευτέρα, η πρώτη εκπομπή της ημέρας ήταν η "Αίγια Φόυξια" φυσικά, με ΤΜΛ 23.3% που ήταν υπέραρκετή για να της δώσει και την πρώτη θέση για όλη την εβδομάδα, πιο ψηλά ακόμα και απο τον τελικό της Eurovision. Χαμηλότερη ΤΜΛ για την Δευτέρα α
πο τις πρώτες 25 εκπομπές κατέγραψε η σειρά "Για την Αγάπη σου" (7.2%).
Έπαιζαν ταυτόχρονα: Αίγια Φόυξια / Επιστροφή Όπως είπα και προηγουμένως η ΤΜΛ της "Αίγιας" ήταν 23.3% ενώ της "Επιστροφής" ήταν 9.9%. Αν το δούμε με το γενικό μερίδιο τηλεθέασης, η "Αίγια" κατέγραψε 55.3% ενώ η επιστροφή 23.2%.
Επίσης ταυτόχρονα έπαιζαν: Λόλα / Σε Φόντο Κόκκινο Με ΤΜΛ 11.2% και γενικό μερίδιο τηλεθέασης 33.0%, την Δευτέρα το "Σε Φόντο Κόκκκινο" κέρδισε την "Λόλα" που κατέγραψε ΤΜΛ 8.0% και γενικό μερίδιο τηλεθέασης 24.0%.

ΤΡΙΤΗ

Την Τρίτη, η πρώτη εκπομπή της ημέρας ήταν και πάλι η "Αίγια Φόυξια", με ΤΜΛ 20.2% αφήνωντας στην 2η θέση το
ν πρώτο ημιτελικό της Eurovision που κατέγραψε ΤΜΛ 9.8%.
Έπαιζαν ταυτόχρονα: Αίγια Φούξια / 1ος ημιτελικός Eurovision / Επιστροφή
Απο τις 3 πιο πάνω εκπομπές, χαμηλότερη ΤΜΛ κατέγραψε - φυσικά - η "Επιστροφή" αλλά δεν έχασε με διαφόρα καθώς η ΤΜΛ 9.5% που κατέγραψε είναι πολύ αξιόλογη αν λάβουμε υπόψη τους αντιπάλους.

ΤΕΤΑΡΤΗ
Την Τετάρτη, η "Επιστροφή" ήταν η πρώτη εκπομπή της ημέρας, με ΤΜΛ 9.7%.
Έπαιζαν ταυτόχρονα: Επιστροφή / Η Στιγμή της Αλήθειας / Χαρά Αγνοείται
Η "Χαρά" μετά απο 3 συνεχόμενες εβδομάδες, χάθηκε απο τον πίνακα της AGB. Η "Στιγμή της αλήθειας" την προηγούμενη Τετάρτη έχασε απο την "Επιστροφή", αφού η ΤΜΛ που κατέγραψε ήταν κατα 0.2% λιγότερη απο αυτήν της "Επιστροφής", δηλαδή 9.5%.
Στην άλλη κόντρα της ημέρας, το "Σε Φόντο Κόκκινο" κέρδισε και πάλι την "Λόλα", αφου κατέγραψε ΤΜΛ 8.8% ενώ η "Λόλα" 6.3%.

ΠΕΜΠΤΗ
Όπως αναμενόταν, ο 2ος ημιτελικός της Eurovision ήταν η πρώτη εκπομπή της ημέρας με ΤΜΛ 21.1%. Ταυτόχρονα έπαιζαν: Allan Dallon και Εργαζόμενη Γυναίκα. Απο τις 2 αυτές εκπομπές, μόνο το Allan Dallon τα κατάφερε να μπεί στην 25άδα, για πρώτη φορά, με ΤΜΛ 7.1% (καταλαμβάνοντας την 20η θέση). Η "Εργαζόμενη γυναίκα" μετά απο 2 εβδομάδες στον πίνακα έφυγε μαζί με την "Χαρά" και το "Πάμε Πακέτ
ο".

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Σταθερή αξία πλέον, οι "Πατάτες Αντιναχτές" ήταν η πρώτη εκπομπή της Παρασκευής, με ΤΜΛ 10.3%.


ΣΑΒΒΑΤΟ
Λίγο το ότι η Κύπρος δεν πέρασε, λίγο το ότι ξέραμε πως θα κερδίσει η Νορβηγία ή λίγο το οτι η Eurovision μας έχει κουράσει τελευταίως, τα νούμερα φέτος ήταν μειωμένα σε σχέση με άλλες χρονιές. Η ΤΜΛ του τελικού της Eurovision ήταν ακριβώς η ίδια με αυτήν του 2ου ημιτελικού, δηλαδή 21.1%, και ο τελικός ήταν η πρώτη εκπομπή του Σαββάτου αλλά όχι και της εβδομάδας.

Όσο για τα κανάλια, να'ναι καλά η Eurovision το ΡΙΚ1 κατέλαβε την πολυπόθητη 1η θέση, με τον ΑΝΤ1 να ακολουθεί λόγω "Αίγιας" κυρίως, και το ΣΙΓΜΑ στην 3η θέση να ψάχνει τα νούμερα με το "Σε Φόντο Κόκκινο". Κάτω στα χαμηλά, το PLUS TV τερματίζει πρότελευταιο, με 0.2% διαφορά απο την τελευταία ΕΡΤ.

Αυτά και για την προηγούμενη εβδομάδα. Τα λέμε!

tv_maniac


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α