Η ΕΡΤ είναι εδώ

Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

put the telecontrol down, μπορείς ;;;

Γιατί ο Γιαννάκης Νικολάου παρουσιάζει όρθιος την εκπομπή ‘ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ’ της Παρασκευής;

Α) Ζήλεψε που την Ειρήνη Χαραλαμπίδου
Β) Η εκπομπή άλλαξε ύφος και πλέον αρχίζει όπως και το δελτίο των 8
Γ) Είχε πολλούς καλεσμένους και δεν τον χωρούσε να κάτσει
Δ) Είπαν του ότι αυτό δίνει κύρος και είπε να το δοκιμάσει

Η σωστή απάντηση είναι το:
Γ) Είχε πολλούς καλεσμένους και δεν τον χωρούσε να κάτσει
















Τι κοινό έχουν ο Γιαννάκης Νικολάου και η Έλενα Σκορδέλη;
=> και οι δύο βγάζουν την εκπομπή τους στο όρθιο λόγω έλλειψης....χώρου στο στούντιο


ποιά είναι η διαφορά τους;
η Ελενίτσα διαθέτει και αναλόγιο και εκτός από δημοσιογράφος – παρουσιάστρια –μεγαλομέτοχος μπορεί να νιώθει και ολίγον μαέστρος, καθηγητής πανεπιστημίου και Δέσποινα Βανδή σε συναυλία.





Μετά τη συνεργασία του plus tv με το MTV Ελλάδος και το ΡΙΚ το γύρισε σε MAD TV:


















Και έτσι το κομμάτι της ενημέρωσης το 'πασάρανε' στην ΕΡΤ world:









ΓΚΡΙΝΙΕΣ.....λόγω έλλειψης χιούμορ!
Ακόμα και αν δεν το παραδέχεται, η Μέλανη Στέλιου έχει υιοθετήσει πολλά στοιχεία από την εκπομπή και την προσωπικότητα της ωραίας Ελένης Μενεγάκη, αλλά, όπως πάντα, εκεί που μπορεί κανείς να βρει πολλές ομοιότητες μπορεί να βρει και διαφορές. Έτσι λοιπόν η Μέλανη μπορεί σε κρίσεις πανικού να κουβαλά πιάνο στο στούντιο και να αρχίζει τη μέρα της με χαρούμενες μελωδίες ή να δημιουργεί πάνελ, μπορεί να λέει εν γνώσει της χαζομάρες και να μετροφυλλά με την παρέα της τα εξώφυλλα των περιοδικών στο δρόμο που χάραξε η Ελένη, αλλά δεν διαθέτει και το ίδιο χιούμορ! Το Ελενάκι για παράδειγμα γελά σε κάθε βίντεο όπου πρωταγωνιστεί είτε αυτό είναι του Βασίλη Δρυμούση είτε του Θέμου Αναστασιάδη, η δικιά μας όμως, που δεν ανέχεται κάτι τέτοια, μια φορά σατιρίστηκε σε εκπομπή του σταθμού της και την επομένη βγήκε να γκρινιάξει λέγοντας: ‘ένα λάθος έκανα κι εγώ’.
=>Ε,μα όταν δε βάζεις γλώσσα μέσα, δεν είναι ένα λάθος που θα κάνεις, θα κάνεις πολλά και θα πεις και ψέματα πολλά, όπως αυτό με το ράλλυ Κύπρου.
Συνιστούμε στην παρουσιάστρια να χαλαρώσει και να αποκτήσει λίγο χιούμορ διότι, όσο και αν παραπονιέται, είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι της αρέσει να ασχολούνται μαζί της. Άλλωστε γι’ αυτό και μεις τη λέμε Μελενεγάκη και όχι Μενεγάκη, διότι στην τηλεόραση όπως δεν υπάρχει παρθενογέννεση στις ιδέες έτσι και στα πρόσωπα.

ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ..... ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ!
Η Μελενεγάκη που λέτε το ξέρει καλά το κόλπο με την παρθενογέννεση, το εφαρμόζει και ξεμπερδεύει. Ποιά είναι η νέα ιδέα που ναι μεν δεν γέννησε η ίδια, αλλά της άρεσε και την υιοθέτησε; Οι ηλικίες των διασήμων, τις οποίες, αν θυμάστε ξεκίνησε η Βάσια Λόη στο tv weekend του ALTER. Και όπως επίσης συμβαίνει πάντα, όταν υιοθετεί κανείς κάτι το προσαρμόζει στο δικό του ύφος, έτσι και η Μελενεγάκη προσπαθεί να μαντέψει ηλικίες με τον δικό της τρόπο: ‘όχι, αποκλείεται αυτή να είναι μικρότερή μου. Ας με πάρει ένα τηλέφωνο να μου πει την ηλικία της’. Για τη δική της ηλικία δε, έβγαλε να μας δείξει μέχρι και την ταυτότητά της για να μας πείσει – διότι ποιοί είναι οι άλλοι για να λέω μόνο αυτών την ηλικία, να πω και τη δική μου ως τηλεοπτική περσόνα αυτού του τόπου, που είμαι μάλιστα και ακομπλεξάριστη-. Είναι ο τρόπος με τον οποίο η Μέλανη αποδεικνύει ότι είναι ο εαυτός της στη tv -.
=> Γιατί κυρία μου να μας δείξεις την ταυτότητά σου, για έλεγχο σε σταματήσαμε; Αλλά βλέπετε εκτός από ετοιμόλογη, είναι και ετοιμοπόλεμη: χωρίς τον κατάλληλο οπλισμό, στη μάχη – της τηλεθέασης – δεν κατεβαίνει. Την επόμενη φορά περιμένουμε και το πιστοποιητικό γεννήσεως, το original έτσι;

ΦΩΣ.....ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!
Μετά τις τέσσερις καθηλωτικές εκπομπές που αφιέρωσε για την αναζήτηση του καρδιολόγου που χτυπήθηκε και απήχθη από τους ληστές που μπήκαν στο σπίτι του στη Βάρκιζα, η Αγγελική Νικολούλη συνεχίζει τις έρευνές της τόσο για αυτήν την υπόθεση –διότι τα στοιχεία που μαζεύτηκαν είναι πολλά και κάποια στιγμή η εκπομπή σίγουρα θα επανέλθει – όσο και για άλλους συμπολίτες της που αγνοούνται για καιρό ή που πρόσφατα εξαφανίστηκαν. Η εκπομπή μεταδιδόταν ζωντανά από το PLUS TV για όσο καιρό το κυπριακό κανάλι διατηρούσε συμφωνία με τον ALTER, μεταδίδεται ζωντανά από το τοπικό extra της Λεμεσού και μέσα από αυτό και από τη CYTA VISION σε όλη την Κύπρο, αλλά μπορείτε την εκπομπή να δείτε ζωντανά τώρα και στο ίντερνετ μέσα από το blog της εκπομπής: www.fosnikolouli.blogspot.com


Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΘΕΜΙΔΟΣ
Είναι γεγονός ότι η ετυμηγορία του δικαστηρίου για την υπόθεση των δύο φοιτητών που χτυπήθηκαν άγρια στη μέση του δρόμου από ομάδα 10 αστυνομικών, οι οποίοι τελικά αθωώθηκαν, προκάλεσε τη λαϊκή οργή και είδαμε ευτυχώς όλους τους δημοσιογράφους των καναλιών μας να αντιδρούν –από τις λίγες φορές ομολογούμε -. Τόσο οι δημοσιογράφοι στα κεντρικά δελτία ειδήσεων την Πέμπτης όσο και στις βραδινές εκπομπές και τις εκπομπές της επόμενης μέρας αφιέρωσαν χρόνο, στον οποίο τα ‘έχωσαν’ κυριολεκτικά στη δικαιοσύνη και πέρασαν το μήνυμα της ανασφάλειας που πρέπει να νιώθει ο κάθε Κύπριος πολίτης όταν η δικαιοσύνη κάνει τα στραβά μάτια. Χαρήκαμε λοιπόν που ακούσαμε και φωνές να υψώνονται και χέρια να σηκώνονται, αλλά ας ελπίσουμε ότι οι δημοσιογράφοι μας δε θα μείνουν ως εδώ, διότι κάτι τέτοιες στιγμές είναι που πρέπει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να μας πείσουν και για το ρόλο τους και για τη δύναμή τους. Ήδη η εκπομπή ‘ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΟΝ’ ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα θα ασχοληθεί αποκλειστικά με το θέμα και ευχόμαστε το παράδειγμά της να συνεχίσουν και οι άλλοι.


Δελτία ειδήσεων ή σιδηρόδρομοι;
Ατέλειωτα είναι τα κεντρικά δελτία ειδήσεων των παγκύπριων καναλιών μας τον τελευταίο καιρό. Από τις 8.20 που ξεκινούν τελειώνουν τον ‘εξάψαλμό’ τους στις 9.30 το βράδυ. Το ΡΙΚ μάλιστα ξεκινά στις 8.00 και τελειώνει στις 9.20. γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Γιατί να χρειάζονται τόσο χρόνο για να μας ενημερώσουν για το τι έγινε στο νησί μας και στον υπόλοιπο κόσμο; Τόσα πολλά πια γίνονται σε μια σταλιά χώρο που δεν μπορούν να χωρέσουν σε μισή ώρα ή άντε μία το πολύ ή μήπως οι ρεπόρτερ μας δίνουν στα ρεπορτάζ τους τεράστια έκταση που είναι πολλές φορές αχρείαστη; Πρέπει σε αυτό τον τόπο να σταματήσουμε να κάνουμε τον ψίλο κάμηλο και να μένουμε στην ουσία των πραγμάτων. Αυτό το μαρτύριο του τηλεθεατή που λέγεται ‘προσπάθεια για ενημέρωση’ πρέπει να σταματήσει όσο είναι καιρός.

Mega....θέμα και επιστροφή!
ο Παύλος Μυλωνάς επέστρεψε στην τηλεόραση, αυτή τη φορά στην οθόνη του mega με πολιτική, βραδινή εκπομπή που μεταδίδεται κάθε Τετάρτη βράδυ στις 11.00 και η πρεμιέρα μας έκανε ωραία εντύπωση χάρη και στους χαμηλούς τόνους που διατηρεί ο δημοσιογράφος – παρουσιαστής. Ήταν κάτι που έλειπε από το mega-λο κανάλι και ας το ελπίσουμε ότι δε θα εξαφανιστεί κάποιο βράδυ χωρίς να την πάρουμε είδηση, όπως συνήθως συμβαίνει με αυτού του είδους τα προγράμματα. Και βέβαια εννοείται πως θα θέλαμε να δούμε τον δημοσιογράφο να αποκτά και άλλο ρόλο στο κανάλι πέρα από αυτόν. Τώρα που τον βρήκατε....

Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΞΗΓΕΙ ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΩΓΩ ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ:

ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ:
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η GO...GO ΣΤΟ 'GO...GO' ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ;



Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α