Η ΕΡΤ είναι εδώ

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

Τα δημοσιογραφικά κοράκια, η Δώρα και η Ελίτα.

  • Όσο φανταστικό και αν ακούγεται, και όσο μακάβριο κι αν είναι, όντως συμβαίνει.Μιλάω για τα κανάλια και τους δημοσιογράφους που στήθηκαν εδώ και καιρό έξω απο το νοσοκομείο και περιμένουν τον τέως Πρόεδρο να τα τινάξει σαν μαύρα κοράκια. Οι συγγενείς του Τάσου Παπαδόπουλου αποτι έχουμε πληροφορηθεί τους ζήτησαν να σεβαστούν λίγο την κατάσταση αλλά μάταια. Λες και αν βγάλουν πρώτη την είδηση (κτύπα ξύλο) θα σημαίνει και κάτι. Λίγος σεβασμός δεν έβλαψε ποτέ. Και σεβασμός δεν είναι να στήσεις την κάμερα σου έξω απο το νοσοκομείο και να τρως το σάντουιτς σου που πήρες απο το νοσοκομείο, (ασε που άκουσα είναι και ακριβούτσικο) και να ρωτάς συνεχώς τις νοσοκόμες και τους γιατρούς αν συνέβηκε το μοιραίο Με μιά λέξη ΕΛΕΟΣ.
  • "Α ναι; Και εγώ αιρετική είμαι" είπε η γνωστή παρουσιάστρια Ελίτα Μιχαηλίδου στην εκπομπή της την Πέμπτη, θέλοντας να δείξει με ειρωνικό τρόπο την αντίδραση της στα όσα έγιναν τον τελευταίο καιρό. Αιρετική την ανεβάζουν, σατανίστρια την κατεβάζουν. Και για όσους δεν θυμούνται, όλα αυτά έγιναν επειδή πήρε εκεί στην εκπομπή της μια γυναίκα που έλεγε ότι θεραπευε τον κόσμο και προσευχόταν μαζί τους. Τί το θελε η γυναίκα. Μα φυλλάδια κυκλοφορήσανε, ανακοινώσεις απο τον Επίσκοπο Καρπασίας Χριστόφορο, και άλλα τέτοια. Κανείς να μην πατήσει στην εκπομπή της τους έλεγε, λες και όλοι οι παπάδες είναι καλύτεροι απο την Ελίτα, και αυτή θα τους χαλάσει. Μην πάτε μακρυά, επειδή Εφραίμ και Βατοπέδια, είναι γεμάτος ο τόπος.
  • Θυμήθηκε και ο Αντ1 τα μηχανάκια της AGB. Δεν τα έβλεπε με καλό μάτι τόσο καιρό και τα αμφισβητούσε και έμμεσα μας έλεγε οτι δεν λέν και όλη την αλήθεια και δεν είναι αξιόπιστα. Έλα όμως που τώρα ισχύει και παρα ισχύει. Άμα βάζετε ωραίες σειρές (πχ Αίγια Φούξια) τότε ανεβαίνουν και τα νούμερα. Λίγη προσπάθεια χρειάζεται και να δίνουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά. Ζωντανά παραδείγματα ο Λώρης Λοϊζίδης και η Χριστιάνα Αρτεμίου. Και άστε τους άλλους να ξημεροβραδιάζονται με τον Τοκαρή και τον Τσιάκκα.
  • Όλα τα κανάλια αποτι έχουμε πληροφορηθεί, ετοιμάζουν τα εορταστικά τους προγράμματα για να μας "καταπλήξουν" και πάλι με τις πρωτότυπες ιδέες τους. Δεν θέλω να σας χαλάσω την όρεξη αλλά αποτι μαθαίνω, μια απο τα ίδια θα δούμε και πάλι απο όλους. Η γνωστή συνταγή. Κανα δυό τραγουδιστές απο Ελλάδα, ένας δυο ηθοποιοί στο πάνελ (όποιοι καταδεχτούναι να έρθουνε δηλαδή), μουσικούλα απο κανένα μπουζουξίδικο για να βγάλουν και αυτες οι τραγουδίστριες τα απωθημένα τους στο γυαλί, και εμείς (όσοι δεν θα αποδράσουν δηλαδή απο το σπίτι δηλαδή) θα απορούμε με το τί θέλει να πει ο ποιητής.
  • Άσε που το Σίγμα διαφημίζει απο τώρα για ένα αυτοκίνητο Ford Fiesta που θα κληρώσει στο εορταστικό του πρόγραμμα για την υποδοχή του νέου έτους. Αφού εδώ και χρόνια δεν γίνεται ζωντανή η εκπομπή και δεν χρειάζεται να είσαι και κανένας ειδικός επιστήμονας για να το καταλάβεις. Η κλήρωση πώς θα γίνει; Ας μου λύση την απορία μου κανένας απο τον Δία βρε παιδιά. Έχω απορία το άτομο.
  • Και κάτι τελευταίο. Πάρτε το σαν απωθημένο. Θέλω να δώ την Δώρα Κακουράτου (ξανά) σε Επιθεώρηση! Δώρα ακόμα μπορείς! Ας της μεταφέρει κάποιος το μήνυμα βρε παιδιά. Αντε μην πάω στο χωριό Φικάρδου και την βρω εκεί με τον Βαντζιελή και της το ζητήσω αυτοπροσώπως.

ΤΗΛΕΦΤΥΑΡΙ

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α