Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

"4" Ή "3" ;

Έπεσε στα χέρια μου κουπόνι των φετινών βραβείων "ΤΗΛΕΦΙΛ". Και τι βλέπω: στην κατηγορία "αγαπημένης" ελληνικής δραματικής σειράς ο τηλεθεατής καλείται να επιλέξει ανάμεσα στο "4" του Παπακαλιάτη και στον "3ο νόμο", ανάμεσα δηλαδή σε δύο σειρές του MEG-άλου καναλιού και ανάμεσα σε δύο... αριθμούς!



Και εμείς δηλαδή που δεν είδαμε καμιά, πού να βάλουμε το "σταυρό" μας; Να παίξουμε "Λόττο";





Δε νομίζετε ότι από κει λείπει ένα κουτάκι; Δηλαδή η επιλογή "καμία από τις πιο πάνω";


Διότι η ουσία είναι να ψηφίσουμε ανάμεσα σε αυτά που όντως αγαπήθηκαν και όχι ανάμεσα σε αυτά που ήταν τα μόνα που προβλήθηκαν στην ελληνική τηλεόραση τη τηλεοπτική χρονιά που μας πέρασε!





Το ίδιο ισχύει και για τις υπόλοιπες κατηγορίες ελληνικών τηλεοπτικών προγραμμάτων όπου οι περισσότερες ήταν και αχρείαστες....

ΑΙΜΙΛΙΑ, ΑΛΛΑΞΕ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟ Ή ΣΤΥΛ


Καλά επειδή η γυναίκα αποκλείεται που να έχει ενδυματολόγο -είναι φανερό από τα ρούχα που εναλάσσονται ανά δυο τρεις μέρες, μη νομίζετε ότι ο τηλεθεατής δε τα προσέχει αυτά-, πρέπει να αλλάξει στυλ! Ε δε γίνεται να φοράς μέρα παρά μέρα ένα συνηθισμένο, πρόχειρο μαύρο t-shirt με τη φάτσα ενός σσιύλλου, κάττου -δε ξέρω και γω τι στο καλό είναι- και από πάνω να βάζεις επίσημο σακάκι!


Δελτίο βάζουμε να δούμε Αιμιλία μου, όχι το τσαντίρι του Λαζόπουλου!!!


υ.γ.: επειδή δεν έχουμε τη σχετική φωτό, βάζουμε αυτή του γάμου σου, όπου τι είπαμε ότι ντύθηκες; Μπομπονιέρα, που λέει και ο Λάκης;


photo: από showbiz.com.cy